ΔΕΙΤΕ-Μεγάλη συμμετοχή στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-54 ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος την Κυριακή 21 Μαΐου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Στους αγώνες συμμετείχαν 300 αθλητές ηλικίας 6 ετών και άνω και αγωνίστηκαν ανάλογα με τον βαθμό τους (ζώνη ) σε Κάτα & Koumite. Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος κα Έφη Λεβέντη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος  και ο Λοχαγός, Υπεύθυνος Μαχητικών Αθλημάτων της ΣΜΥ.

Από την ΕΛ.Ο.Κ τίμησαν τους αγώνες ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης ,  η Αντιπρόεδρος κα Εμμανουέλα Ποντίδα και ο  Επίτιμος Πρόεδρος και μέλος της ΔΟΕ κ. Γεώργιος Γερόλυμπος .

Υπεύθυνος της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν το Team του  Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΣ όπου συμμετείχαν με 60 αθλητές κατακτώντας μεγάλο αριθμό  μεταλλίων και παρουσιάζοντας μια άψογη εμφάνιση.

Κατά την τελετή έναρξης ο Υπεύθυνος  Προπονητής του Συλλόγου κ. Ευθύμιος Καραβίνος ευχαρίστησε τους προπονητές , αθλητές και όσους βοήθησαν στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του Καράτε στην πόλη μας .

Το Καράτε είναι ένα από τα νέα Ολυμπιακά Αθλήματα του 2020 και έχει να προσφέρει τα μέγιστα στους αθλητές του.

Δείτε το βίντεο με ενδεικτικά πλάνα και τις φωτογραφίες του trikalaola.gr