Θρίαμβος για την Ακαδημία 1 σήκωσε το πρωτάθλημα του Παιδικού (82 ΦΩΤΟ)

Μεγάλη στιγμή για την Ακαδημία 1 που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Κ16 (Παιδικό) κερδίζοντας στο δημοτικό στάδιο στην διαδικασία των πέναλτι τον Πύργο με 4-3, κανονικό παιχνίδι 1-1.
Ο Πύργος άνοιξε το σκορ στο 12’ μετά από καλοδουλεμένη κομπίνα όταν κέρδισε φάουλ, έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Νίντος συνεργάστηκε ωραία με τον Πολύμερο που πάσαρε στην καρδιά της άμυνας στον Τσάτσο που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ (1-0).

Η Ακαδημία 1 προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, είχε τον έλεγχο στην επανάληψη αλλά δεν απειλούσε σοβαρά την εστία του Σφυρλίδα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο τίτλος θα κατέληγε στον Πύργο στην εκπνοή μετά από φάση διαρκείας ο Κατράνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1) μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στέλνοντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Τσακίρης της Ακαδημίας 1 ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής, έπιασε τρία πέναλτι και έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του!

Η διαδικασία των πέναλτι:

Τσάτσος (Πύργος) 1-0

Καλκαντέρας (Ακαδημία 1) 1-1

Μπαμπατσιάς (Πύργος ) 2-1

Σάλαρι (Ακαδημία 1) Δοκάρι

Σιμιτζής (Πύργος) 3-1

Κατράνας (Ακαδημία 1) 3-2

Τσόλας (Πύργος) Αποκρούει ο Τσακίρης και με την βοήθεια του δοκαριού

Διαμαντής (Ακαδημία 1) 3-3

Τσίρκας (Πύργος) Αποκρούει ο Τσακίρης

Καλεμάσι (Ακαδημία 1) Αποκρούει ο Σφυρλίδας

Νίντος (Πύργος) Αποκρούει ο Τσακίρης

Στυλιανίδης (Ακαδημία 1) 4-3 και ο τίτλος στην Ακαδημία 1

Καλή η διαιτησία του κ. Τζιότζιου και των βοηθών του κ.κ. Τουλούμη, Κωστήρα. Κίτρινη κάρτα είδε ο Χαχάμης της Ακαδημίας 1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:|

Πύργος (Β. Τσιούκας): Σφυρλίδας, Πολύμερος, Τσίρκας, Παπακώστας, Μπαμπατσιάς, Τσόλας, Νίντος, Δεληλίγκας (72’ Γ. Πασχάλης), Παπαϊωάννου (61’ Κούτσικος), Τσάτσος, Σιμιτζής

Ακαδημία 1 (Θανάσης Πούλιος): Τσακίρης, Καλαντζής, Στυλιανίδης, Σάλαρι, Χαχάμης, Τσιακμάκης (66’ Καλκαντέρας), Τσιαμανής, Καλεμάσι. Μουσκάϊ (47’ Διαμαντής), Παναγιώτου, Κατράνας.