Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να φορέσεις αν έχεις μικρά… oπίσθια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τα οπίσθιά σου να φαίνονται μεγαλύτερα, αν είναι εντελώς ανύπαρκτα. Εκτός από τη γυμναστική και τα squats, αλλά και τα ειδικά εσώρουχα με ενίσχυση στα οπίσθια, υπάρχουν κάποια ρούχα που μπορείς να φοράς αλλά και κάποια ρούχα που είναι απαγορευτικά.

Τα loose φορέματα που πέφτουν ίσια στο σώμα και έχουν απλές γραμμές δεν κολακεύουν τις γυναίκες που έχουν μικρά οπίσθια. Αυτά τα φορέματα φαίνονται μονοκόμματα πάνω στο σώμα και καλό είναι να τα αποφεύγεις. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα φαρδιά τζιν παντελόνια που έχουν μεγάλες τσέπες στο πίσω μέρος. Τα συγκεκριμένα τζιν κάνουν τα μικρά οπίσθια να φαίνονται ακόμα πιο φλατ και μικρά.

Το ίδιο αποτέλεσμα με τα boyfriend jeans πετυχαίνει και ένα πολύ στενό παντελόνι, ειδικά αν είναι φτιαγμένο από ελαστικά υφάσματα και λίκρα. Αυτού του είδους τα υφάσματα ασκούν πίεση στα λάθος σημεία και δεν κολακεύουν το σώμα.

Oι λεγόμενες bubble skirts, δηλαδή οι φούστες που είναι φουσκωτές σε όλο τους το μήκος δεν αποτελούν επίσης μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που δεν είναι προικισμένες στα οπίσθια. Οι ιδανικές φούστες για εσάς είναι αυτές που είναι στενές στα οπίσθια και ανοίγουν προς τα κάτω.

 

 

 

 

olagiatingunaika.gr