Γρανίτα πορτοκάλι

Υλικά

Ζάχαρη 2 φλυτζάνια τσαγιού
Νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού
Πορτοκάλι 2 φλυτζάνια τσαγιού φυσικό χυμό
Άκου μουσική δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και διακοπές… Κάνε like στην μεγαλύτερη μουσική παρέα..
Οδηγίες

Βάζουμε σ’ ένα κατσαρολάκι το νερό και την ζάχαρη και μόλις αρχίσει να βράζει αφήνουμε για ακριβώς 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει καλά. [ροσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε 2 ώρες το βγάζουμε και το χτυπάμε στο μούλτι. Αυτό το κάνουμε για 3-4 φορές και μετά το διατηρούμε σε ένα πλαστικό τάπερ στην κατάψυξη. Σερβίρουμε την γρανίτα σε ποτήρι ή μπολάκι ανακατεύοντας πριν με ένα πιρούνι.

πηγη:https://www.chefoulis.gr