Κολοκυθάκια με πιπεριές και κρεμμύδι

υστατικά

  • 2 κολοκυθάκια κομμένα στα δύο το καθένα
  • 2 κρεμμύδια ξηρά
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
  • Ελαιόλαδο
  • Δεντρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.

Πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο και περιχύνουμε με το λάδι. Προσπαθούμε ώστε το λάδι να πάει παντού και να είναι ομοιόμορφο. Για το λόγο αυτό, ανακατεύουμε ελαφρά με τη βοήθεια μιας μεγάλης κουτάλας.

Στη συνέχεια τοποθετούμε τα λαχανικά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.  Για καλύτερα αποτελέσματα βάζουμε τα λαχανικά για 10-15  λεπτά στο γκριλ.

Καταλαβαίνουμε πως είναι έτοιμα, μόλις οι άκρες του κρεμμυδιού αρχίσουν να μαραίνονται.

Βγάζουμε από το φούρνο και βάζουμε τα λαχανικά μας σε μια μεγάλη πιατέλα. Το τέλειο συνοδευτικό πιάτο.

πηγη:https://www.stronoumetrapezi.gr