Χιλιάδες Τρικαλινοί «σήκωσαν» ολόκληρο το κατάστημα JYSK από την πρώτη μέρα (βίντεο-φωτό)

Απίστευτη προσέλευση του κόσμου από κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων και από γειτονικούς Νομούς, από τις 9 το πρωί της Πέμπτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του (εγκαίνια) το νέο κατάστημα της JYSK στα Τρίκαλα (5ο χλμ. Τρικάλων-Λάρισας πριν το Μεγαλοχώρι), μέχρι και τις 9 το βράδυ με συνεχόμενη ροή.

Οι κάτοικοι των Τρικάλων και της Θεσσαλίας, αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα το νέο μεγάλο κατάστημα της πόλης μας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων, την μεγάλη γκάμα και την ποιότητα των εγγυημένων προϊόντων της JYSK.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που ευχήθηκε στο προσωπικό του καταστήματος καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις ενώ τόνισε ότι είναι καλό να γίνονται νέες επενδύσεις και να ανοίγουν καινούργιες θέσεις εργασίας στην πόλη.

Οι πελάτες βγαίνοντας από το κατάστημα κρατούσαν την μεγάλη μπλε τσάντα της JYSK που δίνεται δωρεάν με τις αγορές την ημέρα των εγκαινίων. Οι τσάντες ήταν γεμάτες με μαξιλάρια, είδη διακόσμησης, λευκά είδη, πετσέτες και άλλα είδη για το σπίτι. Αλλά εκτός από τις γεμάτες τσάντες, τα αυτοκίνητα γέμισαν με κούτες από έπιπλα για το σπίτι και τον κήπο και στρώματα, ενώ πολύ επέλεξαν να εκμεταλλευτούν την προσφορά εγκαινίων με δωρεάν μεταφορικά εντός νομού μέχρι το Σάββατο σε έπιπλα και στρώματα σε απόθεμα.

Για όποιον δεν κατάφερε να επισκεφτεί το κατάστημα ακόμα υπάρχει χρόνος να εκμεταλλευτεί αυτή τη μοναδική ευκαιρία αγορών καθώς το φυλλάδιο εγκαινίων έχει ισχύ έως την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Όμως καθώς η προσέλευση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ενδέχεται κάποιες από τις προσφορές να εξαντληθούν. Μια βόλτα λοιπόν από το νέο κατάστημα της Δανέζικης αλυσίδας JYSK επιβάλλεται καθώς το Σκανδιναβικό design ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτό και τόσο κοντά μας έως σήμερα.

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK στα Τρίκαλα είναι μια ευκαιρία αγορών που δεν χάνεται!

Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων που ακολουθεί σε μορφή PDF και θα έχει ισχύ έως την Τετάρτη 27 Ιουνίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ : LP1020 20180621 G018 Trikala New Opening

Δείτε ένα ενδεικτικό βιντεάκι και φωτογραφίες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος που καταστήματος που κατέγραψε το trikalaola.gr