Αστυνομικά συμβάντα στη Θεσσαλία

   

Αστυνομικά συμβάντα στη Θεσσαλία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (05-12-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 43χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (21) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (05-12-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 37χρονη, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (05-12-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 44χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
 
   
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ατόμων για  παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν χθες (05-12-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 51 και 58 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους (24,1) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ, καθώς και (2) κινητά τηλέφωνα.