Εκπληκτική η νύφη με την άμαξα στην εκκλησία ! (φωτό)

Ξεχωριστές στιγμές για ξεχωριστούς ανθρώπους που έχουν μεράκι, φαντασία και αγάπη σε ότι τους γεμίζει τη ζωή τους.

Ξεχωριστός ήταν και ο γάμος τους που έγινε στην Καλαμπάκα.

Πρόκειται για το ζευγάρι Βασίλη Τασούλα και Στέλλα Παταβάλη, οι οποίοι σκηνοθέτησαν τον παραμυθένιο γάμο τους, με την βοήθεια και του Οίκου Νυφικών ΣΟΦΗ και της μοναδικής Σόφης Μαύρου – Τζιουβάρα  που επιμελήθηκε μεταξύ των άλλων και το μοναδικό εντυπωσιακό νυφικό της Στέλλας, με τους κόκκινους τόνους, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την ξεχωριστή στιγμή του ζευγαριού.

Οι νεόνυμφοι έφτασαν στην εκκλησιά με τα άλογά τους, με ανάλογο στολισμό και ενδυμασία που επιμελήθηκε ο Οίκος Νυφικών ΣΟΦΗ της Σοφίας Μαύρου Τζιουβάρα. Άμαξα ειδικά στολισμένη έφτασε στο σπίτι της Στέλλας, την οποία συνόδευαν με κόκκινες ενδυμασίες οι εντυπωσιακές Κωνσταντίνα – Μαρία και Άννα – Ελευθερία Τζιουβάρα καθώς και φίλοι του ζευγαριού με τα άλογά τους.

Ο Βασίλης πήγε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης με το άλογό του και φίλους του ιππείς με τον αύλειο χώρο να έχει τον στολισμό που άρμοζε, με την επιμέλεια του Οίκου Νυφικών ΣΟΦΗ.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Θεμιστοκλής Χατζηνικολάκης και η Αθανασία Ξαφάρα.

Κοντά στην Στέλλα Παταβάλη και τον Βασίλη Τασούλα μεταξύ των καλών τους φίλων ήταν οι Γιώργος Νούλας, Ηλίας Γιαννιώτης, Ντιναπόγιας Αλέξανδρος και ο αμαξάς Μάρκος Χρυσός.

Το team του trikalaola.gr εύχεται στο ζεύγος κάθε ευτυχία και καλούς απογόνους.