Ο «Γάμος του Αιώνα» έγινε σε γήπεδο στα Τρίκαλα… (130 ΦΩΤΟ μέρος 1ο)

Το 2011 το trikalaola.gr είχε καταγράψει τον γάμο του Λάμπρου Σαμορέλη  και της Κικής Μαΐδου,  που λόγω της ιδιαιτερότητας του, χαρακτηρίστηκε ο Γάμος του Αιώνα, καθώς είχε γίνει στα Κονάκια των Σαρακατσαναίων, πάνω στην Κρανιά Ασπροποτάμου, σε μεγάλο υψόμετρο με χιονόνερο, πολύ κρύο και πολύ λάσπη και με καλεσμένους πολλούς Celebrities. (ΔΕΙΤΕ αρχείο βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Όμως ο γάμος που έγινε το Σάββατο 19-8-2017, παίρνει τα ινία από τον προαναφερόμενο γάμο, λόγω των πολλών καλεσμένων και χαρακτηρίζεται αυτός ως «Γάμος του Αιώνα», αφού οι καλεσμένοι γέμισαν το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ελευθεροχωρίου! (ετοιμασία για 2.500 άτομα).

Και βεβαίως μιλάμε για τον γάμο του Στέφανου Μαράβα  (υιού του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα) και της εκλεκτής της καρδιάς του Μαρίας Καραγεώργου.

Τα Στέφανα έγιναν στον ιερό ναό Αγίων Πάντων στο Πρίνος και ευλόγησε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Μετά ακολούθησε το εντυπωσιακό γλέντι γάμου στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου.

Κουμπάροι του ζευγαριού, είναι ο Βαγγέλης και η Λίτσα Κωφού.

Πανευτυχείς οι γονείς, Κώστας και Μαρία Μαράβα, Δημήτρης και Άννα Καραγεώργου.

Με την είσοδο του ζευγαριού στον «αγωνιστικό χώρο», δεκάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ ο χορός έγινε με τους ήχους δημοφιλούς δημοτικής ορχήστρας με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες.

Τηρήθηκε και το έθιμο του «κρεμάσματος» των χαρτονομισμάτων στο ζευγάρι.

Πάντως η οργάνωση του γάμου ήταν άψογη και όλοι οι καλεσμένοι το ευχαριστήθηκαν, από το καλό φαγητό, μέχρι τον χορό, όπου η πίστα ήταν γεμάτη συνεχώς.

Βεβαίως δεν έλειψαν και τα γνωστά πολιτικά και άλλα πρόσωπα της Τρικαλινής κοινωνίας.

To trikalaola.gr ήταν εκεί και κατέγραψε 253 συνολικά φωτογραφίες. Δείτε το 1ο μέρος με 125 φωτογραφίες και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος με άλλες τόσες.

Σημ. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι μειωμένες κατά πολύ σε ανάλυση και μέγεθος.

Το team του trikalaola.gr εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και καλούς απογόνους.