11.4 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ-Ανεμοστρόβιλος και χαλάζι σάρωσαν τα Τρίκαλα-εικόνες που σοκάρουν (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ μέρος 2ο)

 

- Advertisement -

Παρόλο το πολύωρο επιτόπιο ρεπορτάζ, με πολλές εικόνες που πραγματοποίησε χθες (Σάββατο 17-6-2017) το trikalaola.gr στις πληγείσες περιοχές, δεν είναι δυνατόν να σας μεταφέρουμε την πλήρη εικόνα από την πρωτοφανή στα χρονικά θεομηνία που έπληξε πολλές περιοχές των Τρικάλων.

Ανεμοστρόβιλος, σφοδρή χαλαζόπτωση,  καταιγίδα, με πρωτοφανή στα χρονικά έντονα χαρακτηριστικά, που ο κόσμος τρομοκρατήθηκε, νομίζοντας πως τώρα ήρθε η απόλυτη φυσική καταστροφή και το τέλος… όπως περιγράφουν!

Η περιοχές που χτυπήθηκαν ανελέητα από τα στοιχεία της φύσης, μοιάζουν στην κυριολεξία βομβαρδισμένο τοπίο και δεν είναι υπερβολή.

Στον Άγιο Βησσαρίωνα και στη Φιλύρα του δήμου Πύλης, φαίνεται πως έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές. Δέντρα μεγάλα ξεριζώθηκαν και έσπασαν. Στον Άγιο Βησσαρίωνα ξεριζώθηκε πλάτανος 200 ετών! σώθηκε ένα εικόνισμα από την πτώση.

Στη Φιλύρα επίσης, ξεριζώθηκε ένα μεγάλο δέντρο 150 ετών, σήμα κατατεθέν του χωριού. Στέγες με κεραμίδια ξηλώθηκαν, ένα σκέπαστρο από στάβλο με τσίγκους, όπως ήταν ολόκληρο, “πέταξε” με τον ανεμοστρόβιλο 300 μέτρα μακριά. Κτηνοτροφικές μονάδες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Οι κάτοικοι, οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες,  περιγράφουν στην κάμερα του trikalaola.gr τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Επίσης στην κάμερα του trikalaola.gr μίλησε και ο αντιδήναρχος Πύλης κ. Άρης Τζάνης που είχε ήδη μια ολοκληρωμένη εικόνα, καθώς μηχανήματα του δήμου εργάζονταν για την αποκατάσταση η των ζημιών σε πρώτη φάση.

Τα λόγια όμως είναι λίγα μπροστά στις πραγματικές εικόνες που τρομάζουν και κατέγραψε τοtrikalaola.gr

Δείτε το 2ο μέρος του βίντεο με τις ζημιές που άφησε πίσω του η πρωτοφανής στα χρονικά θεομηνία και τις φωτογραφίες και θα ακολουθήσει το 3ο μέρος του βίντεο και των φωτογραφιών, με τις αποκαρδιωτικές εικόνες από τις αγροτικές καλλιέργειες που χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά!

Για να δείτε τη μανία της φύσης με τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα για τα Τρίκαλα την ώρα που γινόταν, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.  

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ