16.8 C
Trikala
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πού πήγαν και τι είδαν οι Τρικαλινοί Υδραυλικοί

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησαν, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων.

- Advertisement -


Ήταν ενημερωτικού, αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με χορηγούς το Επιμελητήριο Τρικάλων, τους Αδελφούς Καραγιάννη και το ίδιο το Σωματείο.

Στις 24-2-2018, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Βαλομάνδρας, «επισκεφθήκαμε την έκθεση CLIMATHERM, στο METROPOLITAN EXPORT. Περιηγηθήκαμε στα περίπτερα, ενημερωθήκαμε γύρω από τις τελευταίεας τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ενώ, παράλληλα, είδαμε τις νέες αντλίες θερμότητας, οι οποίες λειτουργούν με ρεύμα και τοποθετούνται εκεί που δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης Φ. Α.

Τελευταία, μπήκε στην ζωή μας το υγραέριο, μια εναλλακτική λύση θέρμανσης. Είναι δε, φθηνότερο συγκριτικά με το πετρέλαιο.

Είχαμε, λοιπόν, στο πλαίσιο της Έκθεσης, την ευκαιρία να μάθουμε και να δούμε το σύνολο των νέων προϊόντων».

Στις 25-2-2018 μετέβησαν στο Πολιτιστικό Κέντρο – Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ όπου οι Τρικαλινοί Υδραυλικοί ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους.

«Μείναμε εντυπωσιασμένοι από το χώρο τόσο από την αισθητική του, όσο και από τον πολιτιστικό πλούτο του (τεράστια βιβλιοθήκη κ. ά.), είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλομάνδρας».


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ