Προσφορά αγάπης στην Παναγία Φανερωμένη (ΦΩΤΟ)

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι οι τρικαλινοί θα πρέπει να ανοίξουν την αγκαλιά τους για το πολύτιμο έργο που γίνεται με το συσσίτιο από την πλευρά της Εκκλησίας.
Είναι γνωστό ότι στα χρόνια της κρίσης, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης δίνεται ένας μεγάλος αγώνας αγάπης! Πρωταγωνιστής ο προϊστάμενος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Εφραίμ (Στέργιος) Γιαννάκος και στο πλάι του ο Οικονόμος Σταυροφόρος Αναστάσιος Γκαβοτζήμας.
Έτσι έχει αυξηθεί τον τελευταίο έτος ο αριθμός των συμπολιτών που σιτίζονται καθημερινά στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στους 70 και πλέον! Ένας πραγματικά μεγάλος αριθμός, όπου με πολύ κόπο και αγωνία οι εφημέριοι –πάντα με την ευλογία και παρότρυνση του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου – προσπαθούν να φέρουν εις πέρας. Και δεν είναι μόνο το φαγητό, αλλά και ο λόγος παρηγοριάς σε πολλούς από αυτούς.
Ενώ όπως μας εξήγησε ο π. Εφραίμ όλα αυτά υλοποιούνται με την αγάπη και τον καθημερινό κόπο 18 εθελοντριών κυριών της ενορίας, που σε καθημερινή βάση και ανά ομάδες προσφέρουν την εθελοντική τους βοήθεια.