11.5 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Πόλεμος” στα Τρίκαλα μεταξύ διαδηλωτών-αντιεξουσιατών και Αστυνομικών με κροτίδες λόγω Μιχαλολιάκου (βίντεο)

Δείτε ένα ακόμη αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr από τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο κέντρο των Τρικάλων (Ασκληπιού), μεταξύ ομάδας διαδηλωτών, προφανώς αντιεξουσιατών και αστυνομίας.

- Advertisement -

Τα επεισόδια γινόταν την ώρα που εξελίσσονταν η πολιτική εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης, με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο. 

Οι διαδηλωτές-αντιεξουσιαστές, είχαν στόχο όπως φαίνεται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά απωθήθηκαν από τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Στη διάρκεια αυτής της συμπλοκής, έπεσαν και κροτίδες κρότου λάμψεις και μετά οι διαδηλωτές διαλύθηκαν στα στους δρόμους της πόλης.

Οι διαδηλωτές στην αρχή έφτασαν με πορεία από το κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο, ό που γινόταν η ομιλία Μιχαλολιάκου, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απέτρεψαν να πλησιάσουν στο χώρο της πολιτικής εκδήλωσης, μάλιστα οι διαδηλωτές που ήταν από διάφορες πολιτικές οργανώσεις, ήταν αντίπερα της όχθης του Ληθαίου ποταμού.

Μία ομάδα διαδηλωτών (όχι όλοι όσοι συμμετείχαν στη πορεία), συμμετείχε στα επεισόδια στο κέντρο των Τρικάλων και έσπασαν τζάμια τράπεζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ τα δύο πρώτα ρεπορτάζ του trikalaola.gr με βίντεο και φωτογραφίες.

Να σημειωθεί πως όλα αυτά συνέβαιναν εν ώρα έντονης βροχόπτωσης.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ