Τα είπε με τους αγρότες των Τρικάλων η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου (βίντεο-23 φωτό)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Το πρωί επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας και είχε συνάντηση-συζήτηση με τη διοίκηση του Συνεταιρισμού και αγρότες της περιοχής.

Το απόγευμα είχε συνάντηση με τα μέλη  της Ν.Ε. και του αγροτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Τέλος, το βράδυ επισκέφθηκε τον Πλάτανο Τρικάλων, όπου είχε συνάντηση με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής, άκουσε τα προβλήματά τους και απάντησε στα ερωτήματά τους.

Ένας κτηνοτρόφος όμως, είπε τα πράγματα με το όνομά τους απευθυνόμενος στην Υφυπουργό, δηλ. τι βιώνει ένας κτηνοτρόφος και πόσο μεροκάματο βγάζει αυτός και η οικογένειά του.

Η υφυπουργός συνοδευόταν από τους Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα Δριτσέλη, κ. Παπαδόπουλο και κ. Σιμορέλη. Το κλιμάκιο είχε υποδεχτεί ο Πρόεδρος του τοπικού Δ.Δ. Πλατάνου κ. Παναγιώτης Νημάς.

Η κα Τελιγιορίδου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα αρδευτικά δίκτυα του Νομού Τρικάλων, αναφέροντας ότι, «Το έργο υπογειοποίησης των αρδευτικών δικτύων του Νομού Τρικάλων είναι μελετητικά ώριμο και η σαφής δέσμευση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων είναι να χρηματοδοτηθεί άμεσα από πόρους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για έργο αειφορίας που θα καλύψει χιλιάδες στρέμματα παραγωγικής γης και θα προχωρήσει τάχιστα».

Η κάμερα του trikalaola.gr κατέγραψε αρκετά από τη συζήτηση που υπήρξε.

Δείτε ενδιαφέροντα αποσπάσματα.