14.4 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» Πρωτοπορεί στον Μαραθώνιο των Aρριστούχων

Επί σειράν 14 ετών η  Eurobank βραβεύει τους μαθητές που αριστεύουν και εισέρχονται με υψηλή βαθμολογία σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Συγχρόνως δίνει τιμητική πλακέτα στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησε ο αριστούχος που πρώτευσε στον νομό. Εφέτος η βράβευση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

- Advertisement -

Από το 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» αποφοίτησε η αριστούχος που πρώτευσε στον νομό Τρικάλων και είναι η Αικατερίνη Γκότσιου που εισήχθη πρώτη στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Ψυχολόγων.

2

Η Αικατερίνη Γκότσιου με την στολή της σχολής της.

Στα 14 έτη κατά τα οποία η  Eurobank βραβεύει τους μαθητές και τα σχολεία, το 3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» βραβεύεται για έβδομη φορά  και είναι στην πρώτη θέση τόσο στον Νομό Τρικάλων όσο και στην Θεσσαλία.

Στην Νέα Ιωνία,για το  3ο Λύκειο Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ», μετέβησαν για να παραλάβουν την τιμητική πλακέτα ο Διευθυντής κ.Ευάγγελος Αργυρόπουλος και οι Υποδιευθυντές κ. Νικόλαος Μπραζιτίκος και ο κ. Μιχαήλ Χατζηδάκης.

3

Η Διεύθυνση  του 3ου Λυκείου Τρικάλων με την βραβευθείσα.

4

Η Αικατερίνη Γκότσιου με τους γονείς της Ευάγγελο και Ελένη.

Την εκδήλωση παρουσίασε για λογαριασμό της τράπεζας η διευθύντρια τομέα καταστημάτων Βορείου Ελλάδος κα Κωνσταντία Παπαποστόλου.

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ