14.4 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρίκαλα: Μίλησε το… “μέλος εγκληματικής οργάνωσης” δικηγόρος Χρήστος Σταμόπουλος (βίντεο-φωτό)

Με αυτόν τον χαρακτηρισμό αυτοσυστήθηκε ο Τρικαλινός δικηγόρος Χρήστος Σταμόπουλος στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ για το χρονικό της σύλληψής του.

- Advertisement -

Ο κ. Σταμόπουλος φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα Ελληνοποιήσεων παράνομων αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας. Αρχικά αναφέρθηκε στο χρονικό της σύλληψής του που έγινε στα Δικαστήρια Τρικάλων και την διαδικασία της απλής προσαγωγής που εξελίχτηκε σε σύλληψη, περνώντας μια “οδύσσεια” όπως ο ίδιος αναφέρει: “Οδηγήθηκα στην κα Ανακρίτρια διαφθοράς, που με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως, μ’ άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους, επειδή ασκούσα καθόλα νόμιμη δικηγορία. Δεν υπήρχε η παραμικρή παρανομία εκ μέρους μου…”.

Χαρακτηρίζει τη σύλληψή του ως “Λάθος”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τελικά λάθος ή λάθος με εισαγωγικά; και αν είναι λάθος χωρίς εισαγωγικά, ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Μόνο αυτοί που διέπραξαν τα παραπάνω, ή μήπως είναι βαθύτερα τα αίτια; Κι αν είναι λάθος με εισαγωγικά, ποιοι το αποφάσισαν αυτό το λάθος, γιατί το αποφάσισαν για μένα προσωπικά;…”.

Συνεχίζοντας ο κ. Σταμόπουλος άφησε αιχμές για τον δικηγορικό σύλλογο Τρικάλων για την μη συμπαράστασή του μετά τη σύλληψή του. Επίσης, επέρριψε ευθύνες σε μερίδα των ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του με αρνητικά σχόλια.

“Ψευδοεπιχειρήσεις” χαρακτήρισε την κάθαρση για τα σκάνδαλα που επικαλείται η κυβέρνηση. Και άφησε αιχμές για πολιτικές σκοπιμότητες, καθώς ο ίδιος συμμετέχει σε κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Ο κ. Σταμόπουλος είπε κι άλλα πολλά τα οποία κατέγραψε το trikalaola.gr στο βίντεο που ακολουθεί.

Στην αίθουσα υπήρχαν και άτομα που ήρθαν να συμπαρασταθούν τον κ. Σταμόπουλο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ