12.3 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χρυσοθήρες σκόρπισαν εκατοντάδες λίρες απόψε σε δρόμο στα Τρίκαλα για να αποφύγουν τη σύλληψη (ΦΩΤΟ)

Η χαρά των 5 νεαρών χρυσοθήρων δεν διήρκησε πολύ απόψε στα Τρίκαλα…

- Advertisement -

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του trikalaola.gr οι νεαροί κινούμενοι περιέργως νωρίς το απόγευμα στην Κόρη Τρικάλων, οι 3 μέσα σε ένα αγροτικό 4Χ4 και οι άλλοι 2 πάνω σε παπάκι, είχαν εντοπίσει έναν βράχο, που είχε ξεκολλήσει από τις έντονες βροχοπτώσεις στον κεντρικό δρόμο, λίγο πριν την είσοδο του χωριού και ήταν εκεί για ώρες.

Οι 3 στο αγροτικό, ενώ οι άλλοι 2 πάνω στο μηχανάκι λίγο πιο κάτω.

Οι ύποπτες κινήσεις των 5 νεαρών έπεσαν στην αντίληψη ενός θηροφύλακα (πολύ γνωστός στην ευρύτερη περιοχή), ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Μόλις βράδιασε, η Αστυνομία έκανε μπλόκο σε δύο σημεία στο δρόμο Κόρης-Γοργογυρίου, μιας και δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση. Κατά πως φαίνεται, στο σημείο που ξεκόλλησε ο βράχος και έγινε μερική κατολίσθηση, ξεθάφτηκε και το μεταλλικό μισοβάρελο, από αυτά που έριχναν γεμάτα με λίρες τα Αγγλικά αεροπλάνα στον εμφύλιο.

Το σημείο είναι γνωστό στους χρυσοθήρες, καθώς στο παρελθόν είχαν γίνει παράνομες ανασκαφές, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είχαν βρει και άλλες λίρες.

Οι 2 νεαροί απέφυγαν το πρώτο μπλόκο των Αστυνομικών με ταχύτητα, αλλά οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν. Από πίσω ερχόταν το μεγάλο αγροτικό 4Χ4 με τα άλλα 3 άτομα και αυτοί χτυπώντας πάνω στο περιπολικό, που παραμερίστηκε, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά και έναν αστυνομικό, κατηφόρισαν προς Γοργογύρι.

Σημειωτέο πως στην Κόρη αυτή την εποχή δεν μένει κανείς.

Όμως, στο 2ο μπλόκο οι αστυνομικοί είχαν βάλει πάνω σε στροφή και τα 2 περιπολικά και ξαφνιάζοντας πρώτα τους 2 επιβαίνοντες στο μηχανάκι και μετά τους 3 επιβαίνοντες στο αγροτικό, τους συνέλαβαν. Στην προανάκριση που έγινε απόψε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, οι νεαροί ομολόγησαν πως βρήκαν το βαρέλι με τις λίρες, την ώρα που είχαν πάει να μαζέψουν μανιτάρια και πως σχεδίασαν να το πάρουν.

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι νεαροί κατά την ομολογία τους, είπαν πως για να αποφύγουν τη σύλληψη σκόρπισαν τις λίρες σε όλο το δρόμο και μόνο ένας από αυτούς κατάφερε να βάλει στο σώβρακο καμιά δεκαριά…

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, για να μην πλησιάσει κανείς και μαζέψει τις λίρες… Με το πρώτο φως της ημέρας θα ψαχτεί όλος ο δρόμος για να βρεθούν όλες οι λίρες, που σημειωτέο είναι παλαιάς κοπής και η αξία τους ανέρχεται περίπου στα 6.000.000 ευρώ!

Το trikalaola.gr όμως, κατάφερε και πήρε τα πρώτα πλάνα απόψε με τις λίρες στο δρόμο, συνοδεία αστυνομικών και το πρωί θα αναρτηθεί το βίντεο και οι φωτογραφίες εδώ στο ίδιο δημοσίευμα, μετά και από την άδεια του αρμόδιου Εισαγγελέα…

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πληροφορίες του trikalaola.gr οι 5 νεαροί είναι όλοι κάτοικοι των χωριών του πρώην δήμου Κόζιακα και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι γιος πρώην δημάρχου και ένας γιος ιερέα…

Νεότερα αύριο το πρωί.

Μόνο μη πάτε και ψάχνετε απόψε τις λίρες γιατί κυκλοφορούν και αρκούδες…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ