19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Ούτε οι παράνομες προφυλακίσεις,ούτε οι δολοφονίες,ούτε ο αποκλεισμός των ιδεών και των θέσεων μας, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην συνεχή άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέρχεται στις εκλογές με πλήρη ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την χώρα και διεκδικεί με την ψήφο του Ελληνικού λαού, να ανατρέψει το καθεστώς της υποτέλειας, του φόβου,και της παρακμής,που το σάπιο πολιτικό κατεστημένο επέβαλε στην πατρίδα μας. Για το νομό Τρικάλων, υποψήφιοι  με αλφαβητική σειρά είναι οι:
 
 

1) Κλαπανάρα Ελένη του Ευαγγέλου

- Advertisement -
 
Η Ελένη Κλαπανάρα γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 2 Απριλίου 1974.Μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει Μηχανογραφημένη Λογιστική και σήμερα εργάζεται ως μεσίτρια.  Είναι υπεύθυνη πολιτικής οργάνωσης της Τ.Ο. Τρικάλων και στις περιφερειακές εκλογές του 2014  ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος για την Π.Ε. Τρικάλων με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2) Μισιάκας Γεώργιος του Χρήστου

 
Ο Γεώργιος Μισιάκας είναι μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής και Υπεύθυνος Περιφέρειας Θεσσαλίας για το Κίνημα. Γεννήθηκε στην Παναγία Τρικάλων στις 6/2/1970. Εργάστηκε για πάνω από είκοσι χρόνια ως οικοδόμος. Από το 2012 εργάζεται ως μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή για λογαριασμό του Γ.Γ, της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου. Ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012, όπως επίσης και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλιά».
 
 
 
 
 
 

3) Παρδάλης Γεώργιος του Στεργίου

Ο Γεώργιος Παρδάλης γεννήθηκε στις 29/12/1947 και είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι επίσης αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Τρικάλων. Είναι από τα πρώτα μέλη του Κινήματος στα Τρίκαλα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και έχει πολυετή δράση στον Εθνικιστικό χώρο.
 
 
 
 
 
4) Ρούστας Γεώργιος του Αθανασίου
 
Ο Γεώργιος Ρούστας γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας στις 7/12/1970, όπου και μεγάλωσε. Εκεί σπούδασε Ηλεκτρολόγος – Τεχνολόγος Υπομηχανικός και σήμερα ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι υπεύθυνος της τράπεζας αίματος του Κινήματος στα Τρίκαλα, ενώ έχει εκπροσωπήσει το Κίνημα σε δημοτικά και τοπικά συμβούλια της Καλαμπάκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5) Χιώτης Γρηγόριος του Νικολάου

 
Ο Γρηγόρης Χιώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 2/4/1979 και εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων στην Αθήνα. Διετέλεσε Γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων από τον Φεβρουάριο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2014. Είναι ενεργό μέλος του Κινήματος από το 1995 και στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής, όπως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όπου ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6) Ψαρομπά Μαρία του Ιωάννου

 
Η Μαρία Ψαρομπά γεννήθηκε στις 28/3/1953 και είναι συνταξιούχος νοσηλεύτρια. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού και για χρόνια εργάστηκε σε εργοστάσιο παρασκευής ενδυμάτων καθώς και ως νοσοκόμο στο Ασκληπιείο της Βούλας.
 
 
 

Ο Ελληνικός λαός στις 25 Ιανουαρίου θα δώσει την απάντησή του στη διαφθορά, το φόβο,και την κοροϊδία.

 
25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΨΗΦΙΖΩ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο Τύπου
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ