12.8 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ της κατάρρευσης της γέφυρας του Πηνειού στη Διάβα Καλαμπάκας-συγκλονιστικές μαρτυρίες (ΒΙΝΤΕΟ-17 ΦΩΤΟ)

Το trikalaola.gr μόλις τελείωσε το νυχτερινό ρεπορτάζ (με βίντεο και φωτογραφίες) από το τραγικό συμβάν της κατάρρευσης της γέφυρας του Πηνειού ποταμού στη Διάβα Καλαμπάκας, όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!

- Advertisement -

Το trikalaola.gr κατέγραψε πλάνα και από την πλευρά της Καλαμπάκας και από την Διάβα. Αυτόπτες μάρτυρες της κατάρρευσης της γέφυρας, η οποία σημειωτέο κατασκευάστηκε το 1982, ήταν ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος και απλοί πολίτες που εκείνη τη στιγμή περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους πάνω από τη γέφυρα!

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί, πως περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες το τρομακτικό συμβάν και το σοκ που είχαν υποστεί, βλέποντας τη γέφυρα να καταρρέει.

Στην κάμερα μιλούν, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσίγκας, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος, ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βουρλίτσης, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γεωργίου και απλοί πολίτες.

Κάμερα Νίκος Σαλέπης, φωτογραφίες Ευθύμης Σαλέπης.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ