19.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εξαιρετική εμφάνιση στο τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ για τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων

Το Σαββατοκύριακο 16&17 Μαρτίου  οι φίλοι της ποδηλασίας έζησαν ένα δυνατό ποδηλατικό διήμερο. Το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας για την ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ) έγινε για ακόμη μια χρονιά στην πόλη μας, στον πανέμορφο λόφο προφήτη Ηλία. Συμμετείχαν  ποδηλατικές ομάδες από την Θεσσαλία και στόχος όλων ήταν μια θέση στο βάθρο των νικητών.

- Advertisement -

Την πρώτη μέρα των αγώνων, Σάββατο 16 Μαρτίου αγωνίστηκαν οι μικρές κατηγορίες. Οι νεαροί ποδηλάτες από την ακαδημία του Π. Σ. Τρικάλων, τα πήγαν περίφημα σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.Εκτός από τις πολύ καλές επιδώσεις όσων είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, είχαμε και μια καλή ευκαιρία για τους καινούριους ποδηλάτες της ακαδημίας, να αποκομίσουν  ποδηλατικές εμπειρίες σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από την ομάδα μας αναδείχτηκαν τέσσερις πρωταθλητές κεντρικής Ελλάδας στο ΜΤΒ.Επίσης είχαμε μετάλλια και πολύ καλές θέσεις στο βάθρο:

Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο Καραμπαγλίδης Κυριάκος τερμάτισε 3ος και κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο.

Στα μίνι μεγάλα αγόρια ο Ζιντζόβας Κων/νος ήταν 1ος.

Στα μίνι μεγάλα κορίτσια η Ντάκου Εύα ήταν 1η.

Στους παμπαίδες  Μπαλός Κων/νος 1ος, Σιδέρης Δημήτρης 3ος, Σουγκάρης Μιχάλης   Μάτζιος Δαμιανός  Ζιώγας Κων/νος

Στους παίδες  Τσατσαρώνης Κων/νος 1ος, Κουτσιβέτας Κων/νος 3ος, Λαγός Περικλής 4ος, Τυφαρίκης Άγγελος 6ος, Τζέλης Κων/νος 7ος, Ποτήρης Νίκος

Την δεύτερη ημέρα Κυριακή 17 Μαρτίου αγωνίστηκαν οι μεγάλες κατηγορίες  εφήβων και ανδρών. Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε στους εφήβους με τον Μαχαιρά Κων/νο ο οποίος μετά από μηχανικό πρόβλημα εγκατέλειψε τον αγώνα.

Στην κατηγορία ανδρών συμμετείχε με τον Συνόδη Στράτο ο οποίος μετά από προσπάθεια κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο των νικητών. Ο Στράτος ως τελειόφοιτος των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, παράλληλα  ξεκίνησε την προπονητική του εμπειρία από την ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας είναι πολύ καλή, κάτι που επίσης φαίνεται από τις επιδώσεις των αθλητών.

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),   3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Η άθληση είναι παιχνίδι! Το παιχνίδι είναι άθληση!
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306) . Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ