10.8 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι Λένε Οι Ελιές Στο Πρόσωπο Για Τον Χαρακτήρα Σου

Αποδεικνύεται ότι κάθε σημάδι που έχουμε εκ γενετής έχει το δικό του νόημα. Και είναι πολύ σημαντικό το σημείο στο οποίο βρίσκονται. Οι ελιές στο πρόσωπο μπορούν να σας πουν πολλά για τη ζωή σας.

- Advertisement -

Ελιά Κοντά Στον Κρόταφο
Αυτός ο σπίλος δείχνει ότι σας αρέσει να εξερευνείτε νέα μέρη. Εάν δεν έχετε ταξιδέψει, θα το κάνετε στο εγγύς μέλλον. Ή ίσως έχετε ταξιδέψει πολύ στο παρελθόν. Μη χάνετε ευκαιρίες για να επισκεφθείτε διαφορετικές χώρες όταν έχετε επαγγελματικά ταξίδια. Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, είστε συγκεντρωμένοι και τέλειοι σε ό, τι κάνετε.

Ελιά Στο Μέσον Του Μετώπου
Σημαίνει ότι είστε πολύ καλοί στη δουλειά σας. Έχετε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η τωρινή εργασία σας, απλώς περιμένετε μια καλύτερη ευκαιρία. Αν τη βρείτε, θα πετύχετε!

Ελιά Γύρω ή Κάτω Από Το Φρύδι
Αυτή η ελιά δείχνει ότι αγαπάτε την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σας! Πάντα ξέρετε τι να πείτε για να στηρίξετε την οικογένειά σας, γι ‘αυτό σας εκτιμούν. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Σας κάνει ευτυχείς. Αυτό το σημάδι δείχνει επίσης ότι είστε φυσικός ηγέτης. Αν η ελιά σας είναι κρυμμένη στο φρύδι σας, αυτό υπόσχεται έναν κρυμμένο θησαυρό στη ζωή σας!

Ελιά Στις Γωνίες Του Στόματος
Αγαπάτε να αγοράζετε όμορφα πράγματα, γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε αρκετά χρήματα. Τείνετε να είστε υλιστές. Μια μέρα θα πρέπει να σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας, επειδή τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή: genuinewell.com

truelife.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ