Τι χρειαζόμαστε:
- στήθος κοτόπουλου
- 1 μικρή ρίζα ginger
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κρασοπότηρο σάλτσα σόγιας
- 3 κ.σ. ketchup ή μία κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
- 1 σκελίδα σκόρδο
- λίγο αλάτι
- λίγο πιπέρι
- μισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
- Κόβουμε το ginger και το σκόρδο σε πολύ μικρά κυβάκια και τα τσιγαρίζουμε στο λάδι (σε τηγάνι).
- Αμέσως μετά ρίχνουμε και το στήθος κοτόπουλου που έχουμε επίσης κόψει κυβάκια.
- Το “δουλεύουμε” λίγο για να πάρει άρωμα και έπειτα ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
- Όταν πήξει η σαλτσούλα είναι έτοιμο.
- Οι αναλογίες “παιζουν” ανάλογα τα γούστα!
Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ίδια συνταγή με φτερούγες είναι τέλεια για μεζές.
πηγη:https://www.sintagespareas.gr