10.2 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/7

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν είναι μόνο μεγαλειώδης ως θέαμα αλλά φέρνει κι άπειρες ευκαιρίες στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ενέργεια στο μάξιμουμ, κέφι, ζωντάνια και γοητεία είναι στοιχεία που εκπέμπεις και δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα πρόσωπο. Ωστόσο, σε ελκύει κι η ιδέα να μείνεις μακριά από δεσμεύσεις για να κάνεις ελεύθερα το παιχνίδι σου.
Σε σχέση: Καταρχήν, απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου να μείνετε μέσα σήμερα και γενικά όλη αυτή την περίοδο γιατί όσο είστε μακριά από παρέες, φίλους και διασκέδαση, τόσο πιο πολύ θα τσακώνεστε ακόμα και για μικροπράγματα.

- Advertisement -

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ένα ολόκληρο μήνα να πραγματοποιήσεις όσα έχεις φανταστεί κι η Πανσέληνος αυτή σε ενθαρρύνει να μην το βάλεις κάτω. Πέραν τούτου, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, από αύριο επισήμως ξαναπιάνει το Λέοντα, φέρνοντας επιτέλους (ή ξαναφέρνοντας) τα ερωτικά σου στο προσκήνιο που θα ριχτείς με ιδιαίτερο ζήλο και θα ξεχάσεις τα επαγγελματικά θέματα. Να επιμείνεις πάντως σε ένα άτομο γιατί θα δικαιωθείς.
Σε σχέση: Θα υπάρχει από τη μεριά σου μια συναισθηματική φόρτιση που θα δημιουργεί μια ένταση που και που αλλά δεν αξίζει να χαλιέστε, ιδίως με θέματα που αφορούν σε άλλους. Απολαύστε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, γεμίζοντας τις καρδιές σας με ευχάριστες αναμνήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να βγάζεις μια υπερβολή σε λόγο και συμπεριφορά και να γίνεις πιο εύθικτος/η ή πιο πεισματάρης/α και να θέλεις να γίνεται το δικό σου αυτή την περίοδο. Από την άλλη όμως, μέσα δε θα μείνεις και είτε πας διακοπές, είτε ένα ταξίδι, είτε βόλτες από δω και από κει, θα έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου, αφού ως γνωστόν όποιος γυρίζει…
Σε σχέση: Θα δείξεις μια απροθυμία ή και βαρεμάρα και δε θα θέλεις να αναλώνεσαι σε βαρετές συζητήσεις και δουλειές της καθημερινότητας, αλλά να αράξεις, να απολαύσεις το χρόνο σου, κάτι που ίσως δημιουργήσει δυσφορία στο ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτικοσεξουαλικός τομέας φαίνεται να παίρνει τα πάνω του και σε ωθεί να αναζητήσεις επειγόντως ένα άτομο που πρωτίστως θα ικανοποιήσει τις κρυφές σου επιθυμίες. Η ένταση που σου δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος είναι μεγάλη και με δεδομένο τις όψεις που μετέχουν σε αυτή, είναι πολύ πιθανό να βγάλεις ένα πολύ πιο απαιτητικό αλλά και ελκυστικό πρόσωπο που θα τραβάει το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης.
Σε σχέση: Το «μια ζωή την έχουμε» θα είναι το τραγούδι σου και ίσως δε στέκεσαι και πολύ στο μετά αλλά στο τώρα και πώς θα το απολαύσεις. Θα θέλεις να γευτείς σε μεγάλες δόσεις τόσο φαγητά και ποτά, όσο και έρωτα, και σίγουρα ο σύντροφός σου θα εκπλαγεί ευχάριστα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το να ξανανοίξεις ένα ερωτικό θέμα που είχε κλείσει προ καιρού είναι πολύ πιθανό τόσο με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σου, όσο και την ανάδρομη Αφροδίτη που ξαναμπαίνει στο ζώδιό σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να τα ξαναβρείς με ένα άτομο και να περάσεις πολύ όμορφα μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μετά όμως μάλλον θα ξαναπάρει ο καθένας το δρόμο του.
Σε σχέση: Σαφώς και πρωταγωνιστείς αυτή την περίοδο και οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου. Εντούτοις, δε θα λείψουν οι εγωισμοί και οι απαιτήσεις προς το σύντροφό σου ενώ μια ζήλεια ή ανταγωνιστική διάθεση είναι πιθανό να σας δημιουργεί συχνή κόντρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν υποθέσουμε ότι κλασικά ο Αύγουστος είναι ο μήνας διακοπών, τότε σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα μακριά από τη δουλειά θα το χρησιμοποιήσεις πρώτα για να ξεκουραστείς και μετά -τι έκπληξη!- να κάνεις κάποιες προσωπικές σου δουλειές που πριν δεν προλάβαινες. Καλό θα ήταν βέβαια να βγαίνεις κιόλας πιο συχνά γιατί οι ευκαιρίες να σου προκύψει κάτι όμορφο είναι μεγάλες.
Σε σχέση: Κοίταξε να ευχαριστηθείς με το ταίρι σου όσο καιρό έχεις διαθέσιμο γιατί δεν υπάρχει χειρότερο από το να του λες συνεχώς σε περίοδο ξεκούρασης και αποτοξίνωσης από τη ρουτίνα, να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για το τι θα κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να φλερτ και γνωριμίες γι’ αυτό και οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα θα πάρουν μεγάλη αξία. Έχεις λάμψη, κέφι και ξεκινάς το μήνα με φουλ διάθεση να κατακτήσεις τα πλήθη. Όμως, καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο γιατί η «ξινίλα» φαίνεται από μίλια μακριά, όταν κάτι δε σου αρέσει ή δεν είναι όπως το θέλεις και ίσως δημιουργήσεις και αντιπάθειες.
Σε σχέση: Η περίοδος αναμένεται θερμή και συναρπαστική ερωτικά για σένα και το ταίρι σου αλλά επίσης κι αρκετά τυχερή ώστε να κάνετε κάποιες γνωριμίες που αργότερα θα σας φανούν χρήσιμες ή να ξαναρχίσετε επαφές με άτομα που είχατε χαθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ είχες πέσει με τα μούτρα σε ένα πρόσωπο αλλά προκοπή δεν έβλεπες, με αυτή την Πανσέληνο θα αρχίσεις να κινείσαι σε δύο και τρία ταμπλό καθώς η υπερβολή αλλά και μια τάση ανικανοποίητου που θα ενισχυθεί, θα σε κάνει να νιώσεις ότι είναι αδύνατο να βρεις όσα ζητάς σε ένα άτομο. Αν απλά θέλεις να παίξεις, τότε εντάξει, κράτα όμως τα προσχήματα γιατί θα μπεις σε μπελάδες.
Σε σχέση: Αναγκαστικά θα πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στη δική σου οικογένεια ή του συντρόφου σου κι ενδεχομένως να γίνεις πιο αυστηρός/η ή αρχηγικός/η και να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Λογικό είναι η στάση σου αυτή να προκαλέσει διαμάχες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι από αυτούς/ες που θα περάσουν ζάχαρη με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Η ζωντάνια, η ενεργητικότητα και το κέφι σου, θα είναι τόσο έντονα σαν να είσαι σε ένα ατέλειωτο πάρτι. Και φυσικά σε κάθε πάρτι, πέρα από τη μουσική, το χορό και το ποτό, υπάρχει και το ερωτικό παιχνίδι. Εκεί, απλά θα παραδώσεις μαθήματα! Ναι, θα είναι η καλύτερη εποχή σου.
Σε σχέση: Εννοείται ότι είναι η καλύτερη περίοδος για να φύγεις διακοπές, να χαρείς, να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και φυσικά να χαλαρώσεις. Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρεις, οι εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες κι εξοχή δε θα σας λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Εργασιομανής, εργασιομανής αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτή η Πανσέληνος ενισχύει τη διάθεσή σου για διακοπές μακράς διαρκείας, με χαλάρωση, μπάνια, αλλά και -γιατί όχι;- ένα φρέσκο, καυτό, καλοκαιρινό έρωτα. Το πακετάκι για να ελκύσεις θα το έχεις και μάλιστα πολύ περιποιημένο από τους τόσους πλανήτες στον 8ο οίκο σου. Κάτσε αναπαυτικά, δέσε τη ζώνη σου γιατί αυτή την περίοδο απογειώνεσαι.
Σε σχέση: Ερωτικός/η, σέξι και μάλιστα χωρίς ίχνος εγκράτειας και συστολής προς το σύντροφό σου, είσαι αποφασισμένος/η να του ξεκαθαρίσεις μια και καλή ότι άλλο τι κάνεις στην καθημερινότητα όταν δουλεύεις κι άλλο στο κρεβάτι σου κατά τη διάρκεια διακοπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν σου ήταν κι απαραίτητη η ενίσχυση της Πανσελήνου γιατί ήδη έχεις ξεσαλώσει όσο ο Δίας είναι στον 7ο οίκο σου. Πολύ περισσότερο δε, που τώρα ξανάρχεται κι η Αφροδίτη. Εννοείται ότι θα έχεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερωτικά και δε θα χρειαστείς ιδιαίτερη προσπάθεια να ελκύσεις κανένα άτομο, αλλά μάλλον τρόπο να τα διώχνεις γιατί θα πέφτουν πάνω σου σαν τις πεταλούδες στη λάμπα… Τέτοια γκαντεμιά! Μη σου τύχει!
Σε σχέση: Θα υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση αυτή την περίοδο, πότε θετική, πότε αρνητική γιατί δε θα έχεις υπομονή και συχνά θα παρασύρεις το ταίρι σου σε ρυθμούς που αδυνατεί να ακολουθήσει. Αν μάλιστα αρχίσεις και προκαλείς, τότε η ηρεμία θα είναι άγνωστη λέξη.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος σαν θέαμα είναι άκρως ρομαντική και μπορεί να σε παρασύρει σε σκέψεις και όνειρα. Το θέμα είναι ότι κρατά μία, άντε δύο μέρες, η επιρροή της όμως είναι μεγαλύτερη και ίσως σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση αλλά και ένταση. Δεν είναι απίθανο δε, να δοκιμαστούν οι αντιστάσεις σου με το στενό μαρκάρισμα ενός ατόμου που είτε κάποτε υπήρχε μεταξύ σας ιστορία, είτε είναι δεσμευμένο.
Σε σχέση: Όλα θα ξεκινήσουν ιδανικά με άφθονο ρομαντισμό, αισθησιασμό και λόγια αγάπης κάτω από το φεγγαρόφωτο, αν όμως σε χαλάσει κάτι στα λόγια ή τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, δε θα αργήσεις να βγάλεις δόντια και θα του το χτυπάς συνέχεια.
Πηγή: http://www.astrology.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ