14.1 C
Trikala
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

Οδηγιες

Υλικά:

- Advertisement -
  • 1 κουτί εβαπορέ
  • 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα
  • 1 φάκελο garni
  • 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni και χτυπάμε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.

Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και σκεπάζουμε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.

Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβουμε με το μαχαίρι σαντουιτσάκια!!

πηγη:http://cooktime.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ