21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Τρικαλινός Χάρης Καραμπέρης στο @Kremlino Gallery Bar στον Πειραιά

Το Σάββατο 16 Μαρτίου για μία μοναδική εμφάνιση στο @Kremlino Gallery Bar KGB! (Χαϊδαρίου 6) ο Χάρης Καραμπέρης – «Ο άλλος μου εαυτός»

- Advertisement -

Έτσι τιτλοφορείται μια σειρά εμφανίσεων του Χάρη Καραμπέρη και των αξιόλογων μουσικών που θα τον συνοδεύουν στο μουσικό του ταξίδι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, από την Θεσσαλονίκη ως την Αθήνα και σε διάφορες άλλες πόλεις.

Θα ακουστούν τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική σκηνή, με ακουστικό ήχο, που έχουν συνθέσει ή ερμηνεύσει σημαντικές μορφές, όπως ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, αλλά και από την νέα γενιά δημιουργών, όπως ο Βαλάντης Σωτηρίου και ο Αλέξανδρος Μπελλές. Δίπλα σε αυτές τις σπουδαίες μουσικές, ο Χάρης Καραμπέρης θα ερμηνεύσει και τραγούδια που του έχουν εμπιστευθεί διάφοροι δημιουργοί, όπως τα «όταν οι ποιητές σιωπούν» και φυσικά «ο άλλος μου εαυτός».

Συνοδοιπόροι του σε αυτήν την μουσική διαδρομή είναι οι μουσικοί; Δημήτρης Λαστάρας-ακουστικη κιθάρα και ο Στέλιος Βαλδούμας-πλήκτρα.

Ο Χάρης Καραμπέρης δεν δηλώνει επαγγελματίας τραγουδιστής, αν και έχει τραγουδήσει από τον Οκτώβρη του 2010, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή του Σουίτα art café, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Λάρισα σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, σπουδάζει βυζαντινή μουσική και θεωρεί μια από τις κορυφαίες του στιγμές την συμμετοχή του ως τραγουδιστής με το τραγούδι των Βαλάντη Σωτηρίου/Νικόλα Δότσιου «το αλμυρό βοτάνι» στους τρίτους αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού, στην στέγη γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, τον Δεκέμβριο του 2013.

Τραγούδια που του έχουν εμπιστευτεί διάφοροι δημιουργοί, αλλά και διάφορες εμφανίσεις του, υπάρχουν στο You tube.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ