22.5 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αστυνομική δραστηριότητα στη Θεσσαλία

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου

- Advertisement -

Συνελήφθησαν, σήμερα (28-07-2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, τέσσερις (4) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 19χρονος, ένας 46χρονος και δύο 21χρονοι, υπήκοοι Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

 

Αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας στο Βόλο

Κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκαν δύο (2) πταισματικές παραβάσεις για το αδίκημα της επαιτείας

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (27.07.2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας.

Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις για το αδίκημα της επαιτείας, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (31,6) ευρώ.

 

 

 


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ