8.5 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρωμα Χριστουγέννων στα Στουρναρέικα (φωτο)

Άναψε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και  στα Στουρναρέικα την Τρίτη 12  Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο  των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων  2017-2018 του Δήμου Πύλης. όπου στην πλατεία του Χωριού ήταν υψωμένο του Χριστουγεννιάτικο δένδρο παρουσία αρκετού  κόσμου.

- Advertisement -

Πιο μπροστά τα παιδιά μοίρασαν στους επισήμους και στους παρευρισκόμενους γλυκές λιχουδιές που έφτιαξαν μόνα τους.

Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα άρχισε η εκδήλωση με ομιλία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα τονίζοντας τα εξής..

Είμαι χαρούμενος που απόψε είστε όλοι εδώ στην έδρα της Δ.Ε. Πινδέων  στα Στουρναρέικα, για να ανάψουμε μαζί το δένδρο των Χριστουγέννων  για να αισθανθούμε το πνεύμα και το χρώμα των εορτών, τόσο τα παιδιά όσο και εμείς.

Τα Στουρναρέικα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από την άλλη πλευρά του ορεινού όγκου.

Έχουν την δική τους άγρια ομορφιά , τα δικά τους ξενοδοχεία , τους δικούς τους ανθρώπους, τα δικά τους αγνά προϊόντα.

Πιστεύω ότι άμα με το καλό  οι εργασίες για την λειτουργία Υδροηλεκτρικού Φράγματος Μεσοχώρας, που οριστικά πλέον είναι γεγονός πολύ περισσότερο όταν αυτό λειτουργήσει οριστικά, το μέλλον  ολόκληρης της   περιοχής θα είναι καλλίτερο.

Σας εύχομαι όλους  Καλά Χριστούγεννα , με υγεία, και Αγάπη.

Χρόνια Πολλά.

Ακολούθησε σύντομος  χαιρετισμός της  Προέδρου της Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργίας Λαμπρογεώργου, που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και  Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας και η Πρόεδρος  Γεωργία Λαμπρογεώργου άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, με τα παιδιά με την γλυκειά  φωνή τους να αριθμούν από το ένα έως το δέκα, ενώ ο ουρανός φωτίστηκε  με βεγγαλικά δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Τέλος ακούστηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Στουρναρέικων, με την καθοδήγηση της  κ. Μαρίας Καλύβα.

Να σημειώσουμε επίσης ο δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας  έδωσε στα παιδιά δώρο ένα βιβλίου-παραμύθι της κ. Μαρίας Καλύβα.

Παρευρέθηκαν ο  Δήμαρχος Πύλης  κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.  Άρης Τζάνης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σωτήριος Αγγέλης, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Βασίλειος Αναγνώστου.

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ