12.8 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκοψαν την πίτα οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων (π. Θερ. Χρ. Παθ.) 47 φωτό

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην ταβέρνα “Το Παραγώνι” στα Τρίκαλα, ο σύλλογος εργαζομένων και φίλοι του Παραρτήματος ΑΜΕΑ, πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την περασμένη Παρασκευή 15-2-2019 το βράδυ. Παρόντες και οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης.

- Advertisement -

Παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Παραστήματος κ. Παναγιώτης Ραχιώτης και η αναπληρώτρια κα Βασιλική Κωστοπούλου, κ.α.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Αραπογιάννης.

Το καλωσόρισμα και τις ευχές, απηύθυνε ο Πρόεδρος των εργαζομένων και εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλία κ. Βαγγέλης Κολώνας, ο οποίος ανέφερε και τα εξής:

 

– Σεβαστέ μας πατέρα Αθανάσιε, εκπρόσωπε του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου.

Αξιότιμοι εκπρόσωποι των Αρχών του Νομού μας και τις Πόλεως μας.

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αγαπητοί μου σας καλωσορίζω στην όμορφη αυτή οικογενειακή συγκέντρωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

Θα ήθελα βέβαια να τονίσω ότι η σημερινή συγκέντρωση δεν έχει τόσο εορταστικό χαρακτήρα όσο ένα διαφορετικό νόημα, βαθύτερο και ουσιαστικότερο.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να αναφερθώ σε μια ξεχωριστή και αγαπημένη συναδέλφισα την Ελένη η οποία αποχώρισε πρόσφατα και πρόωρα από τα εγκόσμια και την ζωή. Ένας  άνθρωπος με αναπτυγμένη στο έπακρο την αίσθηση της αλληλεγγύης και με πηγαία συναισθήματα για την ζωή και τον συνάνθρωπο. Η απώλεια δυσβάστακτη, της παρουσίας, της φιλίας, της ποιότητας, της προσφοράς της. Μοιραστήκαμε επαγγελματικά επαγγελματικά προσωπικά ζητήματα μα πάνω από όλα Αγάπη. Για όλους τους συναδελφούς η Ελένη ούτε έφυγε ούτε θα φύγει από κοντά μας καθώς η Αγάπη δεν γνωρίζει κόσμους και σύνορα και μέσα από εκείνη θα είναι πάντα κοντά μας.

Στη συνέχεια θα ήθελα να τονίσω την ιδιαίτερη σημασία της σημερινής ημέρας για την οποία επιλέχτηκε και η αποψινή συγκέντρωσή μας . Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως η παγκόσμια μέρα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Σε όλο το κόσμο το σωματείο μας στέκεται με σεβασμό και ανθρωπιά ευγένεια ψυχής και προσφοράς κοντά στους μικρούς ασθενείς ώστε να λαμβάνουν τη βέλτιστη θεραπεία μέσα στις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης. Απαιτείται η συμβολή όλων , η εθελοντική συνεισφορά και η άμεση συνδρομή της Πολιτείας.

Ας ενημερωθούμε λοιπόν , ας ευαισθητοποιηθούμε και ας θυμόμαστε πως η αγάπη δεν μας απογοητεύει ποτέ. Η αγάπη είναι μεγαλύτερη από το φόβο και πάντα νικάει.

Τέλος αναφερόμενος στο δικό μας παράρτημα που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες , αναπηρίας κάθε είδους και όχι μόνο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μην υπάρχει ούτε ένας συνάνθρωπός μας χωρίς ελπίδα για ζωή. Η αξία φαίνεται με το έργο μας και όχι με τον τίτλο και το έργο μας αναγνωρίζεται από τους ασθενείς τους συναδέρφους και την κοινωνία.

Σας θέλουμε λοιπόν όλους στο πλευρό μας γιατί όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Εν κατακλείδι ας αφήσουμε λοιπόν στην καινούργια χρονιά την καρδιά μας να γεμίζει από ευγνωμοσύνη για την αγάπη του Θεού και ας εργαστούμε  συστηματικότερα για την προσωπική μας πνευματική προκοπή, ώστε το Νέο Έτος , να είναι  σωτήριο ευλογημένο και γεμάτο από δωρεές του ελεήμονος Θεού και Πατέρα μας.

Ευχαριστούμε πολύ τις τοπικές επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες για τη ουσιαστική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας

Καλή και ευλογημένη χρονιά με Υγεία.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ