19 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκοψε την πίτα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων (βίντεο-92 φωτό μέρος 1ο)

Πολυπληθής παρουσία των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων χθες βράδυ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που έγινε στο κοσμικό κέντρο Πύλης Μέγαρο.

- Advertisement -

Τους κυνηγούς καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Τραγάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο έργο που διατέλεσε ο σύλλογος, την προσφορά των θηροφυλάκων της Ομοσπονδίας που με αυτοθυσία πραγματοποιούν ελέγχους για την πάταξη του παράνομου κυνηγιού, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει πυρρά στις οργανώσεις που πάντα δημιουργούν διάφορα προβλήματα στη κυνηγετική οικογένεια.

Αναφέρθηκε επίσης και στον “παρασύλλογο” όπως το χαρακτήρισε που δημιουργήθηκε στα Τρίκαλα και το σκοπό αυτού.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Μπαλατσός. Την Πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Κυρίτσης, συνοδευμένος από τον π. Αθανάσιο Αραπογιάννη.

Στο τέλος απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων που είναι πάνω από 80 ετών.

Το φλουρί πέτυχε ο δασολόγος κ. Δημήτριος Παππάς, ο οποίος κερδίζει μία γενική κυνηγητική άδεια προσφορά του Συλλόγου. Το trikalaola.gr έκανε μία διαφημιστική προσφορά αξίας 100 ευρώ, σ’ αυτόν που θα πετύχαινε το φλουρί εάν ήταν επαγγελματίας.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση…

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του βίντεο που σημειωτέο είναι από την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις, καθώς και τις πρώτες 60 φωτογραφίες, ενώ το 2ο μέρος που θα αναρτηθεί μετά είναι από τις τοποθετήσεις στην αρχή της εκδήλωσης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ