23.2 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιορτή λήξης για τα παιδιά της Β’ βάρδιας στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ήφαιστος Τρικάλων (2 βίντεο-20 φωτό)

Με θεατρικά και χορευτικά ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική χρονιά της Β’ Βάρδιας στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  Ήφαιστος του Δήμου Τρικκαίων. Με τη φροντίδα και επιμέλεια του Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού της μονάδας, διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουνίου η καλοκαιρινή γιορτή της δομής.

- Advertisement -

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κων/νος Ψύχος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και οι γονείς των παιδιών που ωφελούνται των δράσεων του ΚΔΑΠ. Όλοι οι παριστάμενοι είχαν τη δυνατότητα μέσα σε ένα ευχάριστο και καλοκαιρινό κλίμα να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Καπελάδες εν δράσει” των θεατροπαιδαγωγών Αρτέμη Αρκουμάνη και Βίκυ Ιακωβάκη, καθώς και το χορευτικό τμήμα υπό τη Διδασκαλία του Δημήτρη Δημουλά.

Από τις πλέον ευχάριστες στιγμές της βραδιάς, η προσφορά δώρων στους ωφελουμένους της Δομής που επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης όπως και η προετοιμασία φαγητού και αναψυκτικών που απόλαυσαν όλοι.

Το προσωπικό της απογευματινής Βάρδιας του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ήφαιστος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην Εκδήλωση, τους χορηγούς, όσους προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την διοργάνωση της γιορτής και εύχεται Καλό Καλοκαίρι με υγεία και δημιουργικότητα…

Το trikalaola.gr κατέγραψε ένα ενδεικτικό βίντεο και φωτογραφίες. Επίσης δείτε και ένα δεύτερο βιντεάκι που μας έστειλαν από την εμφάνιση του χορευτικού.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ