22.5 C
Trikala
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιορτή τριτέκνων στο Μουζάκι

Τιμήθηκε ο δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός για τα προνόμια που έδωσε ο δήμος και οι δημοτικές επιχειρήσεις στις τρίτεκνες οικογένειες.

- Advertisement -

Γιορτή για τους τρίτεκνους του Μουζακίου διοργάνωσε την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει νωρίτερα, αλλά είχε αναβληθεί λόγο καιρού. Έτσι, έστω και με καθυστέρηση κόπηκε η βασιλόπιτα για καλή χρόνια σε μια εκδήλωση που οι τρίτεκνοι του Μουζακίου τίμησαν με την μαζική τους παρουσία, αρκετοί μάλιστα μαζί με τα παιδιά τους.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ηλίας Καναβός και έκοψαν τα μέλη του Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας στο Μουζάκι.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Αμβροσίου, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του συλλόγου μας και της ομοσπονδίας για να δοθούν κίνητρα στις οικογένειες να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Ανέφερε επίσης ότι στόχος της εκδήλωσης είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του συλλόγου και ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα γίνουν στο μέλλον και στους Σοφάδες και τον Παλαμά.

Ο αντιπρόεδρος τους συλλόγου και της ομοσπονδίας Θόδωρος Κοντός, αναφέρθηκε στους αγώνες που κάνει η ομοσπονδίας και με συνεχείς επαφές κατάφερε πλέον τα παιδιά των τριτέκνων οικογενειών να κρατάνε μέχρι τα 30 τους χρόνια την τρίτεκνη ιδιότητα, κάτι που τους δίνει μεγαλύτερη μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Ακολούθως απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Μουζακίου Γιώργο Κωτσό για τα προνόμια που έδωσε ο δήμος και οι δημοτικές επιχειρήσεις στις τρίτεκνες οικογένειες.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, οι μειώσεις αφορούν δημοτικά τέλη, τέλη ύδρευσης, δίδακτρα στο Δημοτικό ωδείο κ.λ.π.

Επίσης, ο δήμαρχος ανέφερε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη και ευχαρίστησε τον σύλλογο για την αναγνώριση της προσφοράς.

Την εκδήλωση, τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παρασκευή Ντούρβα, η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Τσιούφη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νικόλαος Πούπης, η τοπική σύμβουλος Μαρία Λαζαρίνα, η υποψήφια δήμαρχος Ολυμπία Διαμαντοπούλου και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθανάσιος Καρύδας που προσέφερε και δύο θερμαντικά σώματα για τα γραφεία του συλλόγου.

Σημαντική ήταν η προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και γενικότερα στις δράσεις του συλλόγου στο Μουζάκι, των Νικόλαου Τσουβέλα, Κώστα Μιαρίτη, Παναγιώτη Βαίτση και Γιώργου Λουλέ.

Τέλος, από το Δ.Σ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Κοντός, Γιώργος Αμβροσίου, Σούλα Γαλάνη – Δημητρίου και Αθανάσιος Γιαννακός.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ