16 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσημη έναρξη για το GiSeMi στον Δ. Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ και η Vodafone Ελλάδας επενδύουν στο μέλλον και στη νέα γενιά. Η επίσημη έναρξη του Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Τρικκαίων και της e-TrikalaA.E., πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στις 10:00, στον χώρο του κέντρου, επί της οδού Βαλκάνου 6 (πρώην κτήριο ΔΕΚΑ), στην περιοχή του Αγίου Οικουμένιου.

- Advertisement -

Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του HUB, θα πραγματοποιηθεί με τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business. Πρόκειται για διαδικασία κατάθεσης επιχειρηματικών προτάσεων που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα και ολοκληρώνεται στις 18 Απριλίου.

Την ημέρα εκείνη, παράλληλα, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και στις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων, με την e-trikala και με τη συνεργασία της VodafoneΕλλάδας.Είναι ο κύκλος της υποδοχής νέων ιδεών, της στήριξής τους σε επίπεδα διοικητικό και τεχνολογικό, και της προώθησής τους σε θέματα:

  1. Smart Cities
  2. Internet of Things
  3. Smart Agriculture

Δήμος Τρικκαίων & η e-Trikala A.E. με τον κόμβο  Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB και τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Βusiness, βοηθούν την επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

Πριν την έναρξη της παρουσίασης των επιχειρηματικών ιδεών, την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, κυρία Κάτια Σταθάκη, ενώ σύντομες ομιλίες θα κάνουν ο CEO της GEABIT, κ. Βαγγέλης Καραθάνος, καθώς και ο CEO της Rezosbrands AE & Innovation Facilitator, κ. Άγγελος Ρέζος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

 

Από το γραφείο Τύπου

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ