13.1 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων με τίτλο “The casting”

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ακαδημία Χορού Τρικάλων έκλεισε την χορευτική της χρονιά με ένα χορευτικό υπερθέαμα που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στις 17 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων! Η υπερπαραγωγή ‘The Casting’ μάγεψε  τους  Τρικαλινούς  καθώς πάνω από 1500 θεατές έσπευσαν να παρακολουθήσουν την μουσικοχορευτική παράσταση πάρα τον άσχημο καιρό που είχε εκείνο το βράδυ! 300 χορευτές ερασιτέχνες και επαγγελματίες  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν 36 χορογραφίες όλων των ειδών αφήνοντας το κοινό με κομμένη την ανάσα. Οι ηθοποιοί Θανάσης Βισκαδουράκης και Βασίλης Γιακουμαρος ερμηνεύοντας θεσπέσια τους ρόλους τους, έδωσαν την ξεκαρδιστική πινελιά στο “The casting”! Το “the Casting” αποτελεί δημιούργημα της Γιούλιας Πεταράκη  και του Σταύρου Σούλιου οι οποίοι είχαν όλη την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης . Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους δασκάλους- χορογράφους που φάνηκε η μαεστρία τους μέσα από τις χορογραφίες τους!

- Advertisement -

Γιούλια Πεταράκη: (Latin , Latin αγωνιστικών και Tango Argentino), Μάγδα Μπέττα:  (hip-hop), Γρηγόρης Σάκκης (Tango Argentino, salsa)  Μίκα Παυλάκη ( bellydance) Dorian Tafa: (Break dance), Μάγδα Σαμαρά: (Οriental ,  Dancehall), Κλεοπάτρα Αδαμοπούλου (Salsa, Bachata), Άντζελα Πιλίγκου (Σύγχρονο ) Κοσμάς Καφφές:(Parkour – Freerunning),   Βάλια Μπρίση: (Δημιουργικό – Μουσικοκινητική αγωγή), Στέλλα Μπλάνα: (Zumba & Zumba kids).

Τίμησαν με την παρουσία τους  η αντιδήμαρχος κυρία Ντίνα Δήμα , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κύριος Χρήστος Μπλουγούρας, ο υπεύθυνος χορευτικών τμημάτων του ΛΧΟΤ «Ασκληπιός»   Ηλίας Ζαχαράκης  , ο υπεύθυνος του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος Νικόλαος Σούλιος .

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο κ. Έφη  Λεβέντη για την πολύτιμη  αρωγή της κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης  καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων για την άψογη συνεργασία .

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ