13.5 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ημερίδα στη Λάρισα με θέμα “Νεότεροι προβληματισμοί στην αναπαραγωγή”

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα ημερίδα με θέμα «Θρομβοφιλία: Νεότεροι προβληματισμοί στην αναπαραγωγή».

- Advertisement -

 

Η διοργάνωση γίνεται με πρωτοβουλία του δικτύου πιστοποιημένων ιατρείων iatrica, στο  ξενοδοχείο Imperial (Φαρσάλων 182, Λάρισα), από τις 12.00 έως 15.00.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων που διαφαίνονται στην πρόβλεψη και αντιμετώπιση της θρομβοφιλίας κατά την εγκυμοσύνη και η ουσιαστική επισήμανση της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης της ασθενούς, με κύριο στόχο την επιστημονική ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλίας.

 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρατεθεί στρογγυλή τράπεζα, την οποία θα συντονίσει η κα Χατζηβασιλείου Παναγιώτα, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Medisyn. Τις θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν ο κος Ιωαννίδης Γεώργιος, Αιματολόγος, ο οποίος θα αναφερθεί στις βασικές έννοιες και αρχές διερεύνησης της Θρομβοφιλίας και ο κος Βενέτης Χρήστος, Γυναικολόγος Μαιευτήρας, που θα αναπτύξει το θέμα της Θρομβοφιλίας στη γυναικολογική και μαιευτική πράξη. Την ημερίδα θα κλείσει ο κος Νταφόπουλος Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την εισήγηση για τις κλινικές εφαρμογές της  Anti-Mullerian ορμόνης (ΑΜΗ).

 

 

 

 

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους ιατρούς, με ελεύθερη είσοδο. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

Λίγα λόγια για το δίκτυο iatrica

Το iatrica είναι ένα πρωτοπόρο πανελλαδικό δίκτυο μικροβιολογικών και ακτινολογικών διαγνωστικών Ιατρείων, που στόχο έχει την παροχή Ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα την επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο σε προσωπικό επίπεδο. Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Τι εξασφαλίζει την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του δικτύου iatrica;

Τα Ιατρεία του δικτύου iatrica είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν. Εξωτερικοί ποιοτικοί έλεγχοι από φορείς παγκόσμιας αναγνώρισης επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Για τις εξετάσεις που δεν εκτελούνται τοπικά, γίνεται χρήση των συνεταιριστικών εργαστηρίων αναφοράς Medisyn στα οποία κατέχουν εταιρική μερίδα. Τα εργαστήρια αυτά έχουν διαπίστευση κατά ISO 15189 για πάνω από 470 διαγνωστικές εξετάσεις και αποκλειστική συνεργασία με παγκοσμίου εμβέλειας φορείς για την εκτέλεση οποιασδήποτε εξειδικευμένης εξέτασης.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του δικτύου iatrica;

Στα Ιατρεία του δικτύου iatrica εφαρμόζουμε εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση. Ο εξεταζόμενος δε θα αισθανθεί ποτέ μαζί μας σαν «αριθμός». Το δίκτυο iatrica είναι το μόνο που ανήκει, μέσω συνεταιριστικού σχήματος, στους ίδιους τους Ιατρούς Βιοπαθολόγους και Ακτινολόγους που το απαρτίζουν και όχι σε κάποια εταιρεία, άρα κατέχει αδιαπραγμάτευτο πλεονέκτημα σε θέματα διασφάλισης ποιότητας. Το iatrica, με πάνω από 170 μέλη και πανελλαδική κάλυψη, είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο εργαστηριακών Ιατρών σε όλη τη χώρα. To iatrica έχει συνάψει και συνεχώς διευρύνει στρατηγικές συνεργασίες με έγκριτους οργανισμούς, κορυφαίες ασφαλιστικές και φαρμακευτικές εταιρίες, συμμετέχει σε συνέδρια και διοργανώνει σημαντικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υπό την αιγίδα φορέων από το χώρο της υγείας.

 


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ