19.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ραδιοφωνική Λέσχη γιόρτασε 30 χρόνια ζωής (ΦΩΤΟ)

«Παρέα ξεκινήσαμε, παρέα συνεχίζουμε»! Με αυτό το σύνθημα το βράδυ της Παρασκευής στο ”Le chat Noir” οι υπεύθυνοι της Ραδιοαφωνικής Λέσχης Τρικάλων 97,6 είχαν το… ραντεβού 30 ετών!

- Advertisement -

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός που ξεκίνησε με πολύ μεράκι και ρομαντισμό, άντεξε στο χρόνο και γίνεται συνεχώς καλύτερος. Συνδυάζοντας την αντικειμενική πολιτική ανάλυση, με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Με λόγο στην τοπική κοινωνία, με παρέμβαση πάντα για το καλό του πολίτη και με διάθεση τα μικρόφωνα να είναι πάντα ανοιχτά για τον τρικαλινό πολίτη.

Η συχνότητα του 97,6 χρόνια τώρα έχει κερδίσει τους τρικαλινούς και η ευθύνη όλων είναι να συνεχίσει πάνω στην πορεία και τον δρόμο αυτό. Στην βραδιά ανάμνησης της Λέσχης 97,6 ήταν όλοι εκεί, παλιοί και νέοι συνεργάτες. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, αλλά και οι τρικαλινοί πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια. Στην παρέα πολλοί και εκλεκτοί  που ευχήθηκαν  στους υπεύθυνους του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κώστα Θεοδώρου και Κώστα Κορλό. Ενώ το γενικό πρόσταγμα της βραδιάς δεν θα μπορούσε να το έχει άλλος πέρα από την… δυνατή φωνή του σταθμού την καλή συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου που βοήθησε στα να θυμηθούμε πως ξεκίνησε και πως συνεχίσει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός των Τρικάλων. Τρικάλων που συμπλήρωσε 30 συναπτά έτη στον αέρα. Όπως τόνισε στην παρουσίασή της πρόκειται για ένα τρικαλινό μέσο ενημέρωσης που έχει δυο στόχος: να σας πληροφορεί για όλα όσα γίνονται, να σας γνωστοποιεί υπαρκτές ειδήσεις κι όχι να κατασκευάζει γεγονότα , μένοντας στο προσκήνιο κι όχι στο παρασκήνιο. Το ραδιόφωνο όμως εκτός από γρήγορη και άμεση ενημέρωση είναι και καλή μουσική, ένα τραγούδι που θα ακούσεις ενώ είσαι στο αυτοκίνητο στο γραφείο στο σπίτι και θα το σιγοψιθυρίζεις όλη μέρα.

Η ραδιοφωνική λέσχη λοιπόν από την πρώτη μετά που βγήκε στα ερτζιανά μέχρι και σήμερα επιβεβαιώνει αυτό που λέει σε τραγούδι του Διονύσης Σαββόπουλος «οι παρέες γράφουν ιστορία κάνει ο Γιώργος την αρχή».

Η αρχή έγινε το 1988 από μια παρέα. Από τον Νίκο Μουτσίκα με μετόχους τον Φώτη Χώτο που σήμερα δραστηριοποιείται στη Σκιάθο και τον Βασίλη Παπαπολύζο που είναι χρόνια στη Αθήνα.

Η Ραδιοφωνική Λέσχη περνάει στα χέρια του Μιχάλη Σαράντη στις αρχές του ´90. Ο Χρήστος Πίσσας αναλαμβάνει διεύθυνση ειδήσεων, μαζί με την Στέλλα Χασάπη και λίγα χρόνια μετά και οι δυο αναλαμβάνουν τα ηνία της Λέσχης μέχρι και το 2007.

Αρχές του 2008 η Λέσχη ξαναστήνετε, περνάει σε νέα χέρια με πρόεδρο τον Κώστα Κορλό και διευθυντή τον Κωνσταντίνος Θεοδώρου. Φτιάχνει γραφεία και στούντιο στο γυάλινο κτίριο της Αμαλίας 32 κι έχει κολλήσει η βελόνα στο 97,6.

Εμείς να ευχηθούμε να τα χιλιάσει!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ