13.5 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Google με δωρεάν σεμινάριο στα Τρίκαλα

Στην εξειδίκευση της δράσης Google Grow Greek Tourism Online, που παρουσιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2018 από τα Τρίκαλα για όλη τη Θεσσαλία, προχωρά η Google. Ο παγκόσμιος κολοσσός της πληροφορίας και του διαδικτύου θα υλοποιήσει δωρεάν δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων. το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και σ όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλον τον χρόνο.

- Advertisement -

Το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 18.30 – 20.30, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα με θέμα: «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις», το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google.

Ετσι ο Δήμος Τρικκαίων, με τη συνεργασία αυτή, συνεχίζει να επενδύει στην προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης των τοπικών επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού, μετά την αυξανόμενη επιτυχία του Μύλου των Ξωτικών.

Εγγραφείτε στο g.co/greektourism-thessalia

 

Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο. Τέτοια εργαλεία είναι η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κ.α.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism-thessalia, καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή αποστείλετε e-mail στο thessalia@ggto.gr.

 

Από το γραφείο Τύπου


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ