12.6 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΠΟ 22-27.8.2017

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

- Advertisement -

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Τετάρτη το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού σε οδούς της ενορίας.

Την Πέμπτη το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Νεραϊδοχώρι.

Την Πέμπτη το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού επί τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Διονυσίου σε οδούς της ενορίας.

Το Σάββατο το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Σαμαρίνας Γρεβενών.

Το Σάββατο το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς στα Μεγάλα Καλύβια και εντός του χώρου της εταιρίας CRETA FARMS.

Την Κυριακή το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.

Την Κυριακή το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό στο Πρωτάτο Αγίου Όρους όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου (κατά το παλαιό ημερολόγιο).

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Τετάρτη το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Νεραϊδοχώρι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ