11.4 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κατάμεστο το Πνευματικό κέντρο Μεγάρχης στην ομιλία του π. Φιλοθέου Γρηγοριάτη (φωτό)

Χθες Κυριακή 10/12/2017 στο Πνευματικό κέντρο της Μεγάρχης Τρικάλων, στο πλαίσιο των μηνιαίων ανοιχτών κατηχητικών ομιλιών της ενορίας Μεγάρχης και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πανοσιολογιοτάτου ιερομονάχου Πατήρ Φιλόθεου  Γρηγοριάτη, εκ της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους.

- Advertisement -

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και γέμισε το Πνευματικό Κέντρο. Ο Πατήρ Φιλόθεος μίλησε σχετικά με την ουσία της εορτής των Χριστουγέννων αναπτύσσοντας, τον λόγο του εκ των ιερών ψαλμών της ακολουθίας των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών. Στην ομιλία αυτή ευγενώς παραβρεθήκαν και ιερείς εκ της περιφέρειας της ενορίας Μεγαρχης και όχι μόνο, αλλά και πλήθος πιστών από πολλές περιοχές των Τρικάλων. Βαθύτατες ευχές και ευχαριστίες εκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την αγνή αγκαλιά των ανθρώπων που παραβρέθηκαν στην ομιλία και στον ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο ο οποίος έδωσε την ευλογία, πάντοτε δια την πνευματική ωφέλεια όλων  μας.

Το πρόγραμμα των ανοιχτών ομιλιών θα συνεχιστεί και τον μήνα Ιανουάριο, προσπαθώντας να προσεγγίσουμε την καρδιά των ανθρώπων με τον Λόγο του Θεού.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ