21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοπή πίτας συλλόγου ‘’Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

Την καθιερωμένη  κοπή Βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος ‘’ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ’’, στο Ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:30  το απόγευμα.

- Advertisement -

Σε μια όμορφη, ζεστή βραδιά με ανθρώπους που  στηρίζουν  το φιλανθρωπικό  και  προνοιακό  έργο του Συλλόγου, και υπό τις ευλογίες  της Εκκλησίας θα κοπεί η καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι ως γνωστόν, η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων. Επίσης η συμπαράσταση με κάθε  τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.

Πρόσφατα, ο Σύλλογος πραγματοποίησε για πρώτη φορά Μνημόσυνο για τους αποθανόντες, περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, ενώ το εθελοντικό σώμα του Συλλόγου δίνει το παρόν σε τακτά χρονικά διαστήματα υποστηρίζοντας το έργο των εργαζομένων στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»  και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. ,προσκαλούν  τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου,   όλους τους συγγενείς  των Περιθαλπομένων, τους εργαζόμενους,  τους φορείς και τους πολίτες  του  ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ευρύτερης περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους την  όμορφη  αυτή βραδιά με την κοπή της βασιλόπιτας στον πανέμορφο χώρο του ξενοδοχείου ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Θα υπάρξει και μουσικό πρόγραμμα.


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ