19.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Με Ζωιδάκη-Κονταρό φέραν πανικό στα Τρίκαλα οι Κρητικοί που γλέντησαν μέχρι το πρωί” (ΒΙΝΤΕΟ-86 ΦΩΤΟ) μέρος 1ο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  ο ετήσιος χορός που διοργανώθηκε το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 από το Σύλλογο Κρητών  Ν. Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης» στο «Memories Hall» στην Αγ. Κυριακή.

- Advertisement -

Σε μια αυθεντική κρητική βραδιά, υπό τους ήχους της λύρας του  Νίκου Ζωιδάκη και του λαούτου του Μανώλη Κονταρού και του συγκροτήματος τους, οι Κρητικοί των Τρικάλων έδειξαν πως ποτέ δεν ξεχνούν τις καταβολές και τις παραδόσεις τους και με τον μοναδικό τους τρόπο, και την κρητική ψυχή και λεβεντιά τους,  μπορούν και κάνουν μοναδικά και αξέχαστα γλέντια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Λοχαγός κος Σόρκος Ιωάννης, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη  κα Βασιλένα Μητσιάδη, o Σύλλογος  Κρητών Λάρισας, o Σύλλογος Κρητών Καρδίτσας, η Χορευτική Ομάδα «Ξένιοι Κρήτες» που συμμετείχε και χορευτικά, ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελακίων, ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων, ο Σύλλογος απανταχού Αρδανιωτών «ΤΟ ΑΡΔΑΝΙ» και ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «O ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιουλία Σταγάκη, στη σύντομη ομιλία της, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την συμμετοχή του τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα  (χωρίς υπερβολή δεν έπεφτε καρφίτσα), τονίζοντας πως η παρουσία τους είναι η δύναμη και η στήριξη που ο Σύλλογος χρειάζεται για να συνεχίσει το έργο του. Στη συνέχεια ο πάντα ευρηματικός  και πολυτάλαντος  Νίκος Ζωιδάκης, απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκόμενους, αφιέρωσε την ακόλουθη μαντινάδα και έδωσε με τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο, το έναυσμα για το γλέντι που ακολούθησε.

Όμορφη η παρέα σας..γι’αυτό δεν αμφιβάλλω

απόψε η Κρήτη ήρθενε..στο κέντρο των Τρικάλων

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, παιδικό και ενηλίκων, που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τους κρητικούς χορούς και τις παραδοσιακές φορεσιές τους , ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήρε ο κόσμος που δεν άδειαζε την πίστα ούτε στιγμή, ανεβάζοντας το κέφι κατακόρυφα, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την χαρά και την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι στήριξαν τον Σύλλογο σε αυτή του την  εκδήλωση, ζητώντας την κατανόησή τους για τυχόν προβλήματα που η, πέραν κάθε προσδοκίας, πολυπληθής  προσέλευση  δημιούργησε.

Τέλος, ένα μεγάλο  και ειλικρινές ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που με την οικονομική τους βοήθεια (χορηγία) συνετελεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της  βραδιάς  αλλά και στα καταστήματα και τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, για την βοήθεια τους, που σε καιρούς έντονης οικονομικής δυσπραγίας, προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά μας. Χωρίς την βοήθειά τους πολύ λίγα θα είχαμε καταφέρει.

Εν αναμονή του επόμενου γλεντιού… Με το καλό να ξανασμίξουμε και του χρόνου!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Τυχεροί-ες   στην πλούσια με δώρα Λαχειοφόρο του Συλλόγου αναδείχθηκαν :

(για τα 6 πρώτα δώρα, κατόπιν κλήρωσης)

  • Για τις 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα  στο ΑTRION HOTEL στην Αγία Μαρίνα Χανίων

ο λαχνός                                                                                                                    Νο 567

  • Για τις 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘’ΡΕΝΑ’’ στην Περίσσα Σαντορίνης  ο λαχνός                                                                                              Νο 410
  • Για τις 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘’ΡΕΝΑ’’ στην Περίσσα Σαντορίνης  ο λαχνός                                                                                              Νο 375
  • Για το εισιτήριο για 1 άτομο μετ’ επιστροφής, σε καμπίνα θέσης ΑΒ2, στη διαδρομή Πειραιάς- Ηράκλειο- Πειραιάς με την ΜΙΝΟΑΝ LINES ο λαχνός                                          Νο 144                                                             

5)  Για το Σύστημα σιδερώματος  Stirella Delonghi 2200W, ο λαχνός                         Νο 978
6) Για την Μονοήμερη εκδρομή για 2 άτομα  με το
CHIC TRAVEL , ο λαχνός           Νο 318

Παρακαλείται όποιος τυχερός-η δεν παρέλαβε το δώρο του στο κέντρο, να προσέλθει στα Γραφεία του Συλλόγου κάθε Τρίτη 7.30μμ – 9μμ για την παραλαβή του.

Το trikalaola.gr βιντεοσκόπησε την εκδήλωση και σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανεβαίνουν όλα τα βίντεο (περίπου 10) και όλες οι φωτογραφίες (περίπου 400).

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του ενδεικτικού βίντεο από την υποδοχή των καλλιτεχνών και ενός χορευτικού, καθώς και τις πρώτες 86 φωτογραφίες

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ