9.5 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μοναδικό το φιλανθρωπικό Fashion Show που έγινε στην Καλαμπάκα (4 βίντεο-42 φωτό μέρος 1ο)

Ένα μοναδικό φιλανθρωπικό Fashion Show διοργανώθηκε με σκοπό της ενίσχυση του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” Τρικάλων, από τις κομμώσεις DE STYLE της Μαρίας και Ελένης Καρούτα, στο ξενοδοχείο GRAND METEORA στο Καστράκι Καλαμπάκας, την περασμένη Κυριακή 10-12-2017.

- Advertisement -

Συμμετείχαν οι εστεμμένες του 4ου Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς και η Παγκόσμια νικήτρια BEAUTY QUENN 4rt RUNNER UP Πλαβού Μπαλατσούκα Χρύσα.

Τμήμα κοριτσιών της Σχολής Χορού “Χορός και Έκφραση” παρουσίασε μοντέρνες χορογραφίες, ενώ guest star της βραδιάς ήταν ο κωμικός Λευτέρης Μητσόπουλος που με την παράστασή του μοίρασε πολύ γέλιο.

Με τη λήξη της εκδήλωσης η κα Μαρία Καρούτα παρέδωσε τον φάκελο με το ποσό των 1.600 ευρώ (έσοδα της εκδήλωσης) στην Πρόεδρο του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) Τρικάλων κα Λίτσα Γκρόπα, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκδήλωση.

Το trikalaola.gr κατέγραψε σε βίντεο όλη την εκδήλωση και ανέβηκαν στο κανάλι μας συνολικά 7 βίντεο.

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του δημοσιεύματος με 4 βίντεο και το πρώτο μέρος των φωτογραφιών και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος του δημοσιεύματος με τα άλλα 3 βίντεο και τις υπόλοιπες φωτογραφίες.

Τα 4 πρώτα ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ