11.4 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μυσταγωγική αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου ΦΩΤΟ

Με Αναστάσιμη χαρά και μεγαλοπρέπεια, τελέστηκε στην Ι.Μ.Μ.Μετεώρου η Ι.Αγρυπνία επί τη εορτή των Αγίων Κτιτόρων Αθανασίου και Ιωάσαφ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

- Advertisement -

Στην πανηγυρική, λαμπρή, κατανυκτική και υπερκόσμια ατμόσφαιρα με το φώς των κεριών να φωτίζει ψυχές και Αγίους, συνάχθηκαν να συνεορτάσουν Πλήθος ιερέων και ιερομονάχων όπως, αντιπροσωπεία πατέρων της Ι.Μ. Δούσικου, ο γ. Χρυσόστομος από το κελί Τιμίου Προδρόμου Αγίου ‘Ορους με τη συνοδεία του, αντιπροσωπεία πατέρων της Ι.Μ.Βαρλαάμ, ο γ.Δομέτιος ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ. Τριάδος, ο γ. Μακάριος ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ. Νικολάου Σιαμάδων. ο. γ. Δωρόθεος ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ Γεωργίου Αύρας και πολλοί ιερείς της Μητροπόλεώς μας

Ιδιαιτέρως τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή των Αγίων, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιος και ο προσκεκλημένος του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου,  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος χοροστάτησε κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ