9.5 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Τρικάλων έκοψε την πρώτη του πίτα (βίντεο-68 φωτό)

Την πρώτη του βασιλόπιτα έκοψε χθες βράδυ στο Φρούριο Τρικάλων, ο νέος Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Τρικάλων, παρουσία των μελών και φίλων του συλλόγου.

- Advertisement -

Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς π. Γεώργιος Κάζας και ο π. Αχιλλέας Οικονόμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Φρούριο Τρικάλων.

Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, έγιναν βραβεύσεις στην Ελληνική Ομάδα διάσωσης Νομού Τρικάλων και στον Κυνοφιλικό Όμιλο Τρικάλων.

Το φλουρί πέτυχε ένας νεαρός κυνηγός και αντιστοιχούσε σε μια γενική άδεια κυνηγιού.

Το καλωσόρισμα και τις ευχές απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Σχορετσανίτης, ενώ ενημέρωση έκανε και ο Γραμματέας κ. Πέτρος Μηλίτσης.

Ο κ. Σχορετσανίτης  αφού αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου, μεταξύ και άλλων, ανέφερε: “…περίπου 70 ευρώ από κάθε είδους άδειας κυνηγιού, πηγαίνουν στην Ομοσπονδία και την Συνομοσπονδία. Μήπως κανείς μπορεί να μου πει πως επιστρέφονται τα λεφτά αυτά στου συλλόγους; Εγώ 4 χρόνια που ήμουν γραμματέας, δεν μας επιστράφηκε κανένα χρήμα… …θα πρέπει αυτά τα χρήματα να επιστρέφονται…”.

Δείτε όλα όσα είπε συνεχίζοντας ο κ. Σχορετσανίτης και όλη την εκδήλωση, στο βίντεο και στις φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ