11.4 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πλήθος κόσμου στη Λαζαρίνα την Πρωτομαγιά

Εκατοντάδες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Μουζακίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μουζακίου, της Τοπικής Κοινότητας Λαζαρίνας, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μουζακίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Λαζαρίνας και συγκεντρώθηκαν στο Δάσος της Λαζαρίνας όπου υποδέχθηκαν την Άνοιξη την Πρωτομαγιά….
Για τρίτη φορά ο Δήμος Μουζακίου διοργανώνει την Πρωτομαγιά στη Λαζαρίνα και φέτος η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 700 άτομα συγκεντρώθηκαν στο πανέμορφο δάσος του χωριού. Εκεί τους περίμεναν τραπεζοκαθίσματα, ο Dj Λάζαρος Κίσσας και ο πρόεδρος του χωριού κ. Κώστας Σκρέκας οι οποίοι φρόντισαν με τους ήχους και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος η παραμονή των επισκεπτών να είναι ευχάριστη και χαρούμενη.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φούντας, Μπαλατσός και Φροξυλιάς Δημοτικοί Σύμβουλοι οι πρόεδροι της Τοπικών Κοινότητων Λοξάδας κ. Μούντζιας, Γελάνθης κ. Τσιούμας, Μαγούλας κ. Καρδιτσιώτης, Μαυρομματίου κ. Γκινής.
«Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Λαζαρίνας κ. Σκρέκα διότι με την επιμονή του και την αγάπη του για το χωριό του κατόρθωσε να καθιερώσει τον εορτασμό της ημέρας της Πρωτομαγιάς στη Λαζαρίνα και έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους συμπολίτες μας, να απολαμβάνουν τη γιορτή σ’ ένα όμορφο φυσικό και οργανωμένο περιβάλλον. Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως όταν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις τότε είναι ικανοί να προσφέρουν πάρα πολλά στους συμπολίτες μας και στον τόπο μας.» δήλωσε Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός ευχαριστώντας για την πρωτοβουλία τους τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μουζακίου κ. Στάθη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Σκρέκα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Λαζαρίνας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαζαρίνας κ. Σκρέτας αφού ευχαρίστησε το Δήμο Μουζακίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Λαζαρίνας για τη βοήθεια που παρείχαν να διοργανωθεί η ημέρα της Πρωτομαγιάς στο χωριό, επεσήμανε: «Το 2012 έγινε η αρχή που είναι το ήμισυ του παντός και το σημαντικό είναι πως φέτος ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία μας να καθιερώσουμε τη Λαζαρίνα ως ένα οργανωμένο χώρο όπου οι συμπολίτες μας θα μπορούν να γιορτάσουν κοντά στη φύση. Παράλληλα είμαι υπερήφανος για τους πάρα πολλούς εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε το πανέμορφο δάσος της Λαζαρίνας που ήταν επί πολλά χρόνια εγκαταλειμμένο να καθαριστεί και να μετουσιωθεί σ’ ένα πολύ όμορφο χώρο που μπορεί να υποδεχθεί επισκέπτες και λάτρεις της φύσης»
Εδώ να σημειώσουμε πως αξιοσημείωτη ήταν και η εθελοντική εργασία πολλών νέων του χωριού ώστε να διαμορφωθεί και να καθαριστεί ο χώρος.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ