8.5 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υπέροχη βραδιά κοπής πίτας για την ΙΡΑ

Για μια ακόμη χρονιά η βραδιά κοπής της πίτας του νέου έτους για την τοπική  διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε μια πολύ όμορφη βραδιά που οργανώθηκε στον υπέροχο και εκλεπτυσμένο χώρο του «ΑΡΝΗ Bistrot», ο οποίος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει όλους τους φίλους μας που ήθελαν να βρεθούν εκεί.

- Advertisement -

Για τη φετινή χρονιά, εμπνευσμένοι από το διεθνή χαρακτήρα της Ένωσης μας, διαλέξαμε να απολαύσουμε γεύσεις της ισπανικής κουζίνας τις οποίες απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο ο chef Αποστόλης Στεργιόπουλος, προσφέροντας μας πρωτόγνωρους για τους περισσότερους συνδυασμούς γεύσεων. Η επιλογή αυτή αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχής, ιδιαίτερα μετά το συνδυασμό της με γλυκές δημιουργίες του executive pastry chef Θοδωρή Σέμπρου, τις οποίες μάλιστα παρουσίασε ο ίδιος στα πιάτα των συνδαιτυμόνων.

Ο τυχερός της βραδιάς κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας που συνοδευόταν από μια εικόνα της Παναγίας Σπηλιώτισσας, την οποία του παρέδωσε ο Ηγούμενος του Μοναστηριού και επίτιμο μέλος μας, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, δείχνοντας ακόμη μια φορά την αγάπη του προς την ΙΡΑ. Μαζί μας επίσης βρέθηκαν οι αγαπητοί φίλοι κ.κ. Κώστας Θεοχάρης και Γιάννης Φλόκας, πρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, αντίστοιχα,  της ΙΡΑ Τρικάλων, άνθρωποι που έχουν άρρηκτους δεσμούς με την τοπική μας και μας εμπνέουν με τη δράση και το πάθος τους για την ΙΡΑ.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            Γεώργιος Ζαρχανής                                                               Νικόλαος Γούσιας

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ