11.8 C
Trikala
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλη (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε το Άναμμα του Δέντρου στην Πύλη  Πρωτεύουσα του Καλλικρατικού Δήμου (πλατεία Δημαρχείου)  στις 18.30 το Σαββάτου 8/12 μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο  εορταστικό κλίμα αντάξιο των Άγιων Ημερών που έρχονται, παρουσία αρκετού κόσμου παρά το ψιλόβροχο.

- Advertisement -

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την υποδοχή των μελών του χορευτικού συγκροτήματος της Εύξεινο Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων, από τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη και την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ .Μαρίνας Πανάγου στο Κέντρο της Πύλης, που πορεύτηκαν στην Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας παίζοντας με την ορχήστρα τους ποντιακά τραγούδια.

Στην είσοδο της εκδήλωσης τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας και τα υπόλοιπα μέλη του  Δ.Σ   ενώ η Πρόεδρος της Λέσχης  κ. Μαργαρίτα Τοπαλίδου  μοίραζε γλυκά σε όλους.

Ακολούθησαν οι σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Κατσαρό , την Πρόεδρο ης Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου και τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα που ανέφερε τα εξής..

Σεβαστέ Πατέρα Δημήτριε  συνδημότες και συνδημότισσες , φίλες και φίλοι αγαπητά παιδιά σας καλωσορίζω απόψε στον Άναμμα του χριστουγεννιάτικου Δέντρου εδώ στην Πύλη, πιστοί στο ραντεβού μας στην καθιέρωση των εκδηλώσεων που τις κάναμε θεσμό από την ανάληψη των καθηκόντων μας σαν Δ.Α.

Κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να αναγεννηθούμε με τον Χριστό, με επίκεντρο πάντα τα παιδιά.

Να είμαστε περήφανοι που ζούμε στην Πύλη και είμαστε δημότες  Πύλης.

Εκτός από τις γιορτές κάνοντας τον απολογισμό μας για την χρονιά που πέρασε και αυτά που προγραμματίσαμε το 2019 και είναι σε εξέλιξη.

Δώσαμε και δίνουμε την Μάχη για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Θέλουμε η Πύλη που ενώνει τον πεδινό και ορεινό όγκο να μην γίνει η πόρτα της φυγής , αλλά να γίνει η στάση των επισκεπτών  και μαζί με τους άλλους φορείς της Πύλης να προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε.

Παράλληλα στηρίζουμε τους αδύνατους συμπολίτες μας με μια σειρά δράσεων όπως Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κέντρο Κοινότητας ΚΕΠ. Υγείας.

Τέλος καλωσορίζω την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων και τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Πύλης και όλους τους φορείς της Πύλης και τους ευχαριστώ για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις συμβάλλοντας  στην επιτυχία αυτών.

Χρόνια Πολλά.

Ακολούθησε το Άναμμα του Δέντρου από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα και την Πρόεδρο της Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, εν’ μέσω  μιας φαντασμαγορικής  ατμόσφαιρας  με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν του Ουρανό της Πύλης.

Στην συνέχεια τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Πύλης και η χορωδία της Λέσχης Ποντίων τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ το χορευτικό χόρεψε ποντιακούς χορούς υπό τον ήχο της ορχήστρας τους.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι  και πολλοί δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης, η πρώην βουλευτής κ. Σούλα Μερεντίτη ο  πρώην βουλευτής και Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ