10.7 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έμαθαν λεπτομέρειες για την τοπική αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τελικό συνέδριο για το πρόγραμμα PRISSM «Προώθηση της Ολοκλήρωσης στον σχεδιασμό και την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που έγινε στις 18 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα υπό τον συντονισμό και την οργάνωση της e-Trikala Α.Ε.
Το συνέδριο χαιρέτησαν: η κα. Καλλίοπη Καστάνη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, η κα. Ειρήνη Δρούτσα, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμμάτων Ε.Ε, η κα. Αγάπη Τσίκλη, Υπεύθυνη Έργων LLP-Leonardo Da Vinci, ΙΚΥ, ο κ. Ιωάννης Μέκης, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑ και ο κ. Δημήτριος Αργιανάς, Πρόεδρος ΕΟΕΣ Αμφικτιονίας.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγιναν παρουσιάσεις πάνω στο πρόγραμμα PRISSM και την εμπειρία της ολοκλήρωσης στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης από εκπροσώπους της Λιθουανίας, Αγίας Βαρβάρας και Τρικάλων. Το Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησε η εκπαιδεύτρια του προγράμματος και ψυχολόγος της e-Trikala Α.Ε., κα. Χριστίνα Καραμπέρη
Ακόμη, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις έγιναν από τον Δήμαρχο του Δήμου Vitry Le Francois στη Γαλλία πάνω σε περιπτώσεις ολοκλήρωσης, που έγιναν στο Δήμο του καθώς και από τον κ. Crister Mattsson, ACREO, Senior Advisor, Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΕΕ για την Ευρυζωνικότητα, ο οποίος και αναφέρθηκε στις ΤΠΕ στην υπηρεσία ολοκληρωμένων κοινωνικών υπηρεσιών.
Τέλος, το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της κα. Jenny Hall, CE of One to One Agency και της κα. Bridget Dougan, Επικεφαλής στο Regulation & Inspection Agency Β. Ιρλανδίας, πάνω στο αίσθημα ασφάλειας και την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας σε προσωπικό και ωφελούμενους.

- Advertisement -

1 2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ