19.9 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αγρυπνία στον Άγιο Θεράποντα

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το Θ.Χ.Π. Τρικάλων (Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Τρικάλων) ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία του Ν. Τρικάλων διά μέσω μιας Αγρυπνίας, η οποία καθιερώνεται να αποτελεί πλέον ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στις Λατρευτικές Ακολουθίες όπου γίνονται για τους Περιθαλπόμενους.
Σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και από τις 9 έως τις 12 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων υπέρ των ψυχών των αποθανόντων Περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου.
Η Διοίκηση, οι Εργαζόμενοι και οι Περιθαλπόμενοι προσκαλούν τους συγγενείς των Περιθαλπόμενων καθώς και τους Ευεργέτες, τους Δωρητές, τους Φίλους του Θεραπευτηρίου αλλά και όλους τους πολίτες του Νομού Τρικάλων να παραβρεθούν στην Ιερά Αγρυπνία που θα γίνει στο πανέμορφο προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Θεράποντος και να προσευχηθούν για τις ψυχές των προσφιλών τους προσώπων.
Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά το σημαντικό Προνοιακό έργο που επιτελείται στο Θεραπευτήριο και κυρίως να δουν ολοκληρωμένο το έργο του εκσυγχρονισμού του Θ.Χ.Π. Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ