7.7 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκριάτικο Ξεφάντωμα στα Μεσάγγαλα 2016

Οι καθιερωμένες Αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και φέτος στα Μεσάγγαλα  από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο την Κυριακή 13 Μαρτίου  και ώρα 6 μ.μ.

- Advertisement -

Κάτω από αντίξοες  καιρικές συνθήκες αρκετοί φίλοι και κάτοικοι κατέκλισαν την ωραία παραλία των Μεσαγγάλων όταν έγινε η έναρξη του Αποκριάτικου ξεφαντώματος, το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου από τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κύριο Γιώργο Γελαδάρη και το Δ.Σ. του Συλλόγου και τους ευχήθηκαν καλή Σαρακοστή. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

20160313_182523

Η Καθαρά Δευτέρα ξεκίνησε και πάλι με παραδοσιακή αποκριάτικη μουσική  και άφθονο κρασί με τα υπόλοιπα παραδοσιακά εδέσματα , προσφορά του Δήμου Τεμπών και από τα Σούπερ Μάρκετ της παραλίας Σαμαράς Βασίλειος, Μανίκας Ιωάννης, Σαμαράς Γρηγόριος Καστρί Λουτρό, η Κάκαρη Ευθυμία και το αρτοποιείο Ζώρα Μιχάλη (ένα λαγανόσπιτο), και από την εταιρεία Σεκιούριτι Θωμάς που είναι ο φύλακας της περιοχής, τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Γιώργος Γελαδάρης δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους για την βοήθεια στις εκδηλώσεις , στις  γυναίκες που ασχολήθηκαν αποκλειστικά στην φασολάδα και ιδιαιτέρως στην κυρία Νιαβή που αρκετά χρόνια προσφέρει τη βοήθειά της και όλους τους κατοίκους που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και τους βεβαίωσε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα για το καλό τους και το καλό της παραλίας που χρόνια τώρα αγωνίζεται -αξίζει περισσότερα -και τέλος ο πρόεδρος κύριος Γελαδάρης Γιώργος επισκέφτηκε αδύναμες οικογένειες και τους πρόσφερε διάφορα από τα παραδοσιακά εδέσματα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ