18.8 C
Trikala
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αύριο η γιορτή στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν οι δύο Χριστουγεννιάτικες Γιορτές στο Θ.Χ.Π. Τρικάλων με σχολεία των Τρικάλων. Οι Περιθαλπόμενοι απόλαυσαν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

Τα παιδιά και οι παιδικές φωνές ζωντάνευσαν το Θεραπευτήριο προσφέροντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Οι εκδηλώσεις στο Θεραπευτήριο συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες.

Μια αξιόλογη εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για αύριο Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 10.15 π.μ. στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, θέλοντας να φέρει σε επαφή τους Περιθαλπόμενους με το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα εμφανιστεί η Χορωδία και Ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων ‘ΑΘΗΝΑ’.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας επαφής του Θεραπευτηρίου με την Κοινωνία των Τρικάλων σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο που ταλανίζει τη χώρα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους φίλους και στους ευεργέτες του Θεραπευτηρίου, στους συγγενείς των Περιθαλπομένων και σε όλους τους πολίτες.

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, ένα Κρατικό, Προνοιακό Ίδρυμα, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεί το στολίδι της Πρόνοιας στον Ελλαδικό χώρο.

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια όλου του δεκαπενθήμερου των εορτών.

Πολλοί φορείς, σύλλογοι, Χορωδίες δίνουν το Χριστουγεννιάτικο χρώμα και τόνο στους Περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονιών Παθήσεων του Νομού Τρικάλων.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι σας περιμένουν ειδικά αυτές τις μέρες κατά τις οποίες το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας των Τρικάλων και θέλει να γιορτάσει μαζί σας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ